KidKraft Vintage Leikkikeittiö saapui

10. syyskuuta 2017
Hyvät huomenet niin kauniiseen sunnuntaihin!

Voi että kuinka ihana viikonloppu takana. Tänään olisi edessä vielä pitkästä aikaa PompDeLux-kutsut hyvän ystävän luona ja se kyllä kruunaa tämän mukavan viikonlopun. Kiva päästä hypistelemään syksyn vaatetusta lapsille ja näkemään mitkä värit onkaan pinnalla tämän syksyn lasten pukeutumisessa ja muodissa. Pompin vaatteet on hyvin suloisia ja hieman romanttisempia, joten niitä on mukava yhdistellä kotimaisten suosikkieni kanssa, eli Vimman ja Gugguun vaatteisiin. Lasten vaatteissa yritän suosia kotimaisia merkkejä, niin paljon kun vaan pystyy, mutta perus H&M ja Lindex ovat kyllä erittäin hyviä täydennyksiä tyttöjen vaatekaappeihin. Vielä parit sukkikset puuttuu ja sitten kyllä selviydymme koko syksyn ja talven läpi näissä vetimissä. Voi että miten kahdella alle 5 vuotiaalla meneekään housuja rikki tuossa iässä. En edes jaksa laskea monetko olen polvesta ommellut ja loppua ei näy, hih!Mutta annetaan nyt lastenvaatteiden olla ja siirrytään lastenhuoneen puolelle. Meille nimittäin kotiutui kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa lasten KidKraft Vintage Leikkikeittiö valkoisen värisenä. Tätä keittiötä löytyy sekä valkoisen että sinisen värisenä. KidKraft Keittiö White Vintage on ihanan tilava retrokeittiö, jossa useat lapset voivat leikkiä samanaikasesti. Leikkikeittiöön kuuluu uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä liesi käännettävillä säätönapeilla. Keittiön kaikki ovet ovat avattavia ja suljettavia - aivan niin kuin oikeassa keittiössä! Leikkikeittiössä on myös irroitettava tiskiallas, runsaasti säilytystilaa keittiötarvikkeille sekä langaton puhelin.

Tästä valkoisesta tuli kyllä meidän kahden kokin lemppari samantien. Siitä päivästä lähtien kun keittiön vanhemman tytön huoneeseen kokosin, on se ollut erittäin kovassa käytössä ja kaikenlaisia ruokia olen päässyt maistelemaan, kun kokit ovat iltaisin ja viikonloppuisin hellan ja lieden ääressä puuhailleet kaikenlaisia salaisuuksia ja erilaisia makuja valmistaen.Mukavaa ja leikkisää sunnuntaita toivottaen,
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.