Mieletön viikko tiedossa ja edustusjuttuja!

11. syyskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta bussin kyydistä!

Kello on vasta 5.50, mutta täällä sitä ollaan jo työn touhuissa ja uusi viikko käynnistetty mukavan viikonlopun jälkeen. Eilen sain hillittyä itseni ja tilasin vain muutaman jutun Pompin mallistosta tytöille syksyksi. Kuten eilen kerroin, meillä saisi olla jotkut viidettoista erilaiset housut, kun melkein joka viikko jotkut paukahtavat polvista rikki. Tällä kertaa piti kutsuilla keskittyä alaosiin ja housujen metsästykseen, mutta painotus siirtyikin yläosiin ihan vahingossa, hups. Vaatteet on kuluvia ja menevät lapsilla rikki, I know. Siksi ostankin montaa merkkiä sekaisin ja alennusmyyneistä, koska mitkään housut eivät kyllä puolta vuotta kauempaa ehjänä kestä. Mutta sellaista se leikki-ikä on ja vaatteet käyttöä varten.

Tässähän on ihan mieletön viikko käynnistymässä pikkuhiljaa. Tiedossa on kokousta, edustustehtäviä työn puolella ja keskiviikkona vielä Habitare-messut. Ihan mahtia! Olen kyllä sellainen edustusihminen, jos niin nyt voi sanoa.. Rakastan olla esillä ja toimia asiakkaiden kanssa ja päästä kanssakäymisiin ihmisten kanssa. Se on kyllä oma hyvä vahvuus, jota mielelläni käytän töissä. Jos on tarjolla edustushommia tai messuja niin mielelläni kaikkeen toimintaan osallistun. Vielä kun pystyy yhdistää kaksi kivaa asiaa, eli oman työn ja uusiin ihmisiin tutustumisen niin sehän on enemmän kuin täydellinen kombo! Varsinkin kun itse olen niin ulospäinsuuntautunut, kova puhumaan ja aika äänekäskin niin kiva päästä omia vahvuuksia hyödyntämään myös työpaikalla. Habitare-messuja odotan kovin keskiviikkona alkaviksi, jos vaikka tuttuihin Messukeskuksessa törmäisi. Jos olet siis keskiviikkona liikeellä messuilla niin tule ihmeessä hihasta nykäisee ja moikkaa.
Mukavaa mahtiviikkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.