Never say never - sinistä kotonamme

3. syyskuuta 2017


Oikein kaunista huomenta syyskuun ensimmäiseen viikonloppuun ja niin kauniiseen sunnuntaihin!

Tulipa se syksy sitten rytinällä päälle. Olemme lasten kanssa olleet tämän viikonlopun tekemättä mitään suurempaa, jolloin olemme hyvin kerinneet kotona puuhailee kaikkea mukavaa yhdessä. Tivolissa ja perinteisillä syysmarkkinoilla piipahdimme, mutta muuten olemme viettäneet aikaa ihan kotona. Päätimme nimittäin toteuttaa siivouspäivän kotonamme, jolloin jokainen huone käytiin yksitellen läpi ja laitettiin syyskuntoon. Suursiivous tuli siis tehtyä ja se teki kyllä hyvää. Aika harvoin sitä tulee mattoja ja petivaatteita tampattua, mutta mikä ero sitä onkaan hengittää ja nukkua puhtaissa tunnelmissa. Talomme tuli lattiasta kattoon puhdistettua ja nyt voi sitten taas alkaa sotkemaan samaan, vanhaan tapaan! No ei kai. Tuntuu, että kesäisin sitä likaa ja pölyä kulkeutuu sisälle enemmän, koska koko kesä on tullut melkein vietettyä etuovi auki. No, syksy tuo tullessaan kuran ja hiekan, mutta se ei sentään leviä ihan makuuhuoneisiin saakka. Moni on ihmetellyt, miten meidän eteisessä voi olla valkoinen matto ja pysyä vielä puhtaana. Pappelinan matot on kyllä ihan huippuhyviä ja valkoinen on pysynyt valkoisena jo viiden vuoden ajan. Toimii siis hyvin myös kuraisella alueella ja on maailman helpoin puhdistettava.

Mutta hei, nyt seuraa jotain yllättävää! No ei missään laajassa skaalassa, mutta kumminkin. Nimittäin elokuussa päätin tehdä aivan uuden värihankinnan meidän olohuoneeseen. Facen yhdestä yhteisöstä bongasin myynti-ilmoituksen Chhatwal & Johnssonin sinisestä tyynynpäällisestä ja heti se tuntui minun jutulta. Kävin tyynynpäällisen noutamassa ja se oli kyllä enemmän kuin bueno. Meiltä löytyi jo yksi saman valmistajan tyyny olohuoneen sohvalta, joten asetin tämän toisenkin samaan paikkaan ja nehän toimivat todella hyvin yhteen. Chhatwal&Johnssonin sisustustyynynpäälliset on kyllä simppeleitä ja modernin ulkonäön omaavat. Aikas kiva lisä siis tämä meidän olohuoneeseen. Kyllä kierrättäminen kannattaa ja oli mahti löytö syksyiseen sisustukseen. Tästä se syksyisen tunnelman luominen alkaa myös olohuoneen puolelle.
Mukavin sunnuntaiterkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.