Pihlajat koristamassa olohuonetta - retroja värejä

4. syyskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta syyskuun ekaan kokonaiseen viikkoon ja maanantaiaamuun!

Mitäs se syyskuu tuokaan tullessaan? Ainakin muutamat juhlat, kun syntymäpäiviä viettää kummityttöni, isäni sekä veljen ihana vaimo. Tässähän pitäisi jo itsekin alkaa suunnittelemaan lasten ensi kuun synttäreitä. Olisi järkevää olla kerrankin tosi ajoissa ja hankkia koristeet reippaasti ennakkoon. Minulla olisi jo mukava teema mielessä, mutta arvaan jo kohta 4v ja 5v tytöillä olevan oma mielipide asiasta. Silloin kun he olivat tosi pieniä, pääsi äiti helpolla päätösten kanssa. Nyt asioihin on tullut muutos ja heillä kummallakin alkaa olemaan jo omat mielipiteet ja siinä sitten kolme kovaa päätä saa välillä lyödä yhteen toisiaan ja kovaa, hih! Onneksi minulla on vielä vaikutusvaltaa vaatetusasioihin ja ne saan vielä yksikseni hoitaa. Nyt kun alamme syntymäpäivien teemaa keskustelemaan läpi, voin jo arvata mitä sinivalkoista teemaa tyttömme haluavat. Noh, kolmet juhlat järjestettävänä, että voihan sitä teemaa vaihtaa juhlien mukaan ja hankkia sitten neutraaleita koristeita ja panostaa ruokien teematarjoiluun. Mielenkiintoiset keskustelut siis edessä!

Mutta juhlista ja syyskuun alusta on erittäin mukava hyppää hyvin syksyiseen aiheeseen. Elokuun lopussa vierailimme vanhempieni luona, joiden pihallakasvaa iso pihlajapuu. Sen oksat olivat täynnä kyseiseen aikaan kauniin oranssisia pihlajanmarjoja, joten kävimpä sitten heidän puussa varkaissa ja nappasin ison kimpun oksia mukaan omaan kotiin. Säilytin niitä yhden illan ulkosalla, jolloin kaikki ötökät poistuivat oksista ja tämän jälkeen asetin ne kahteen maljakkoon olohuoneen pöydälle ja Kartellin Stone-jakkaran päälle. Aikas kiva ja pirtsakka väriruiske omaan syksyiseen kotiin!
Mukavaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.