Puskia, kukkia ja kasveja

8. syyskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta ja ihanaa perjistä!

Viikonloppua käynnistellään täällä jälleen kerran etätöiden parissa jo aamuvarhaisella. Oikein mukava viikonloppu suunnitteilla, odotan kyllä todella innoissani. Tänä viikonloppuna ajattelin panostaa perjantaina pihatöihin ja saada kaiken laitettua syksyiseen valmiuteen. Syksyn kukkasten ruukkuihin laittaminen on jäänyt ihan retuperälle ja taas yksi asia missä pitäisi hieman tsempata. Hauskinta on se, että kukat on valmiina odottamassa, kunhan ne saisi siirrettyä paikalleen ja multaan. Pieni tehtävä, suuri panostus näköjään omasta energiasta, hih! Mutta tänään, tänään minulla ei ole päivästä muuta kuin aikaa ja tämä panostus tapahtuu tänään iltapäivällä, sataa tai paistaa.

Kuten postauksen otsikko lupasi, tänään on puskaperjantai monen asian osalta. Kukkia tulee ulos näytille ruukkuihin, sisään maljakkoon esille ja myös pari viherkasvia kotiutuu huomenna meidän kotiin. Nyt vaan kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että ihan oikeasti saan ne pidettyä jollain ihmeellä hengissä. Ehkä on parempi, että teen niistä ihan erikseen postausta ja otan kirjaimellisesti kaikki vinkit vastaan kyseisten kasvien hoidosta. Joten kaikki viherpeukalot ja kukista/kasveista tietävät ihmiset, olkaa kuulolla parin viikon päästä. Apua tarvitaan ja teidän viisaita tietämyksiä. Pitää varmaan laittaa itselle kalenteriin muistutus "Kastele kukat", jotta mikään ei pääse nuukahtamaan tai kuivumaan. Ei olisi eka ja ei kyllä viimeinenkään kerta, valitettavasti! Kaikki eivät voi olla viherpeukaloita syntyessä. Siksi silkkinen muovikukka/-kasvi on ollut meidän kodissa todella hyvä vaihtoehto ja voisiko sitä helpommalla päästä.

Mukavaa viikonloppua toivottaen,


2 kommenttia

  1. Ihanaa viikonloppua sinne! <3

    Voisitko laittaa vaikka instaan kuvaa sun syysistutuksista niin saisin itselle hieman ideoita - viikonloppuna olisi tarkoitus mennä puutarhakauppaan.

    VastaaPoista
  2. Mistäs olet noin aidonnäköiset kukat löytänyt?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.