Ruokailutila uudistui - mattoa pöydän alle

27. syyskuuta 2017


Oikein mukavaa syyskuun viimeisen keskiviikon aamua!

Voi apua! Ensi viikko - lokakuu! Kauhulla olen jo odottanut joululaulujen alkavan kaupoissa soimaan ja jouluisten herkkujen ilmestymistä hyllyille ja kyllä, se neitsyys meni sitten jo tämän syksyn osalta. Vaikka olen aivan överi jouluihminen, niin rajansa kaikella. Joululaulut ja tavarat eivät kuulu vielä syyskuussa kauppojen valikoimaan. Lauluilta säästytty, mutta jouluvalot ja -suklaat jo kauppojen hyllyiltä bongattu. Itse pidättäydyn täysin vielä hetken syksyssä, koska tämä syksy on ollut niin kaunis ja ihana, että hevillä en siitä luovu. Enkä halua kääntää katsettani vielä jouluun, koska minulla ei ole mitään ajatusta siitä, miten tämän uuden kodin joulun asuun pukisin. En halua edes vielä tietää, koska kaikki koristeet on siellä jossain. Tunnelmavalot jees - jouluvalot different story. Joten ollaanko ajattelematta joulua vielä ainakin pari viikkoa, jookos? Sitten voin jo hieman kääntää katseen sinne tulevaan suuntaan. Nyt nautitaan tästä syksystä, joka on osoittautunut tämän vuoden kohokohdaksi omassa elämässä. Kaikkea kivaa on sattunut ja tapahtunut ja ennustan joulun ajan siitä tekevän vielä paremman. Apua, mitä juuri sanoin? :D

Ennen kun joulu pukkaa omasta suusta liian monta kertaa tänne, niin hypätään äkkiä ja pikimmiten takaisin omaan syksyiseen kotiin. Olen nimittäin aivan täysin unohtanut räpsiä kuvia ruokailutilan ja keittiön puolelta niinkus pitkään, pitkään aikaan. Viime viikolla sen tajusin ja tilanne piti korjata. En ole muistanut esitellä kauan sitten uudistunutta ruokailutilaakaan. Noh, ei siellä ole mikään muu uudistunut, kuin että iso, pyöreä matto on ilmestynyt keittiön pöydän alle ja on todettu huippuvalinnaksi. Ostin maton nimittäin käytettynä ja matto on alunperin Ikean matto. Halkaisijaa sillä on melkein pari metriä, joten se toimii loistavasti yöreän pöydän alla ja väri on mitä parhain. Lika ei näy ja helppo pitää puhtaana.
Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.