Syyskuun aloitus sekä menoa ja meininkiä - lomareissua pukkaa

1. syyskuuta 2017


Hyvää huomenta muruset!

Nyt se sitten pärähti käyntiin, nimittäin syyskuu. Mitä meidän syyskuuhun kuuluu? Syksyinen tunnelma, paksummat ja lämpimämmät tekstiilit, villasukat, kynttilät, tunnelmavalot, villatakit, loimuava takka ja vaikka mitä muuta ihanaa. Kynttilävarastot tuli täytettyä kesän alennusmyynneistä ja nyt on hyvä aika alkaa polttaa niitä täydellä teholla. Talven takkapuut on myös tullut hankittua, ulkoterassin syksyn kukat tullut päätettyä ja kaikki kesän elementit tullut omasta kodista poistettua. Kaikki tämä tuli jo ennakkoon hoidettua, koska tiesin tämän vuoden syyskuun olevan kaiken kaikkiaan todella kiireinen kuukausi omassa elämässä. Melkein joka päivälle on paljon suunnitelmia työn, blogin tai vapaa-ajan suunnitelmien suhteen, joten paljoa luppoaikaa ei ole tiedossa. Kuten jo viikko sitten totesin, että jos tästä kuusta selviää kunnialla, voi lokakuun ensimmäinen päivä huokaista ja alkaa nauttia syksystä ihan täysillä. Kiirus on joskus ihan kiva juttu. Eipähän ainakaan iske tylsyys ja ole vapaa-ajan ongelmia, kun ne on jo hyvissä ajoin suunnitellut ja sopinut täyteen kaikkea mukavaa.

Hiphei syyskuu, tästä se pikkuhiljaa ensimmäisen perjantain avulla käynnistyy! Tajusin viikko sitten, että en ole vieläkään päättänyt viimeisen kesälomaviikon kohtaloa. Koskas sitä sitten haluisi lomailla vielä viikon? Syksy on vähän tylsä aika lomailla, jos sattuu kohdalle sellainen kausi, jolloin vetää sataa joka päivä. Kiitos todella epävakaisen ja ei niin lämpimän kesän, lomakuume on nostanut päätänsä todella voimakkaasti ja ulkomaille lähtö on enemmän kuin lähellä. Sen kyllä olisi niin ansainnut kaiken uurastuksen ja yleensäkin kaiken tapahtuneen jälkeen. Jos ei sitten viikoksi mihinkään lämpimään, niin vaikka viikonlopuksi jonnekin hotellilomalle. Jospa sitä tänä iltana innostuisi asiaa suunnittelemaan ja vaikka "vahingossa" jotain varaamaan, koska lomaviikko on nyt kalenteriin alustavasti merkattu. Jänniä aikoja tiedossa!

Oikein mukavaa viikonloppua toivottaen,


2 kommenttia

  1. Lähdettekö lasten kanssa vai otatteko romanttisen lähdön miehen kanssa kaksin? ��

    VastaaPoista
  2. Oi mistä toi jalkalamppu on?��

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.