Uusi nojatuoli olohuoneessa - Ikea Söderhamn

25. syyskuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta!

Maanantai käynnistymässä oikein ihanan viikonlopun jälkeen. Kyllä se elämä tuntuu hyvältä myös syksyllä ja vaikka pimeä laskeutuu koko ajan aikaisemmin ja aikaisemmin, ei se omaan fiilikseen kyllä vaikuta yhtään. Jotenkin sitä on taas pitkästä aikaa oppinut nauttimaan auringonlaskusta, joka yleensä alkaa kauniisti näkyä omista olohuoneen isoista ikkunoista vähän ennen kahdeksaa illalla. Auirngonlasku, takkatuli ja lämmin koti - eihän tässä nyt ihan voi synkistellä vaan päinvastoin. Nyt on taas hetki tajuta ja nauttia syksyn tunnusta ja kauniista luonnosta.

Tänään on muutenkin erilainen aamu, koska matka alkaa aamusta kohti Tamperetta. Pitkästä aikaa kiva vierailla Tampereen lumoissa ja katsoa mitäs se kaupunki taas tarjoakaan "turistille" näin syksyn aikaan. Reissu tulee olemaan lyhyt ja ytimekäs, mutta sitä rikkaampi ja tehokkaampi. Varmasti palailen työreissulta kokemusta rikkaampana ja viisaampana. Tampere - täältä tullaan!

Mutta ennen kun sanotaan heipat, kurkataan uudistuneen olohuoneen puolelle. Olohuoneemme on nimittäin vihdoin ja viimein saanut osakseen jotain huonetta rikastavaa ja lisää istumatilaa tuovaa - uuden nojatuolin. Tai no, voiko tuolia nimittää nojatuoliksi, jos siinä ei ole käsinojia. Noh kumminkin, meiltä löytyy olohuoneen puolelta Ikean Söderhamn sohva Finnsta-valkoisena ja nyt samaa sarjaa ja väriä kotiutui yhden hengen istuttava tuoli sohvan viereen. Kauan mietin käsinojia taas kerran, mutta kun sohvan kanssa on oppinut olemaan ilman käsinojia niin miksi ei tuolin kanssa. Tuoli on nyt parin viikon ajan ollut kotona ja oli kyllä huippuvalinta! Onneksi uskalsin sen olohuoneeseen valita.
Mukavaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.