Uusia kuvakulmia - olohuone sekä muodonmuutos

29. syyskuuta 2017


Oikein mukavaa viikonloppua!

Oi miten ihana aamu. Tämä viikko on ollut sykkimistä sinne, tänne ja tonne. Tampere tuli alkuviikosta nähtyä, keskiviikko ja torstai tuli paiskittua töitä kuin viimeistä päivää ja urheiltua, torstaina päivällä tuli käytyä kampaajalla Hiusmuotoilu Inochilla muodonmuutoksessa ja tänään perjantaina töitä vielä hetki tiedossa. Aika tehoviikko takana, mutta erittäin mukava sellainen. Täällä blogin puolellakin alkaa pian tapahtumaan kaikenlaista ja suunnitelmia tietynlaisista muutoksista ja jutuista on tehty tällä viikolla tiuhaan tahtiin. Ensimmäinen mukava juttu olisi sunnuntaina tiedossa, kun luvassa olisi järjestelmällinen arvonta. Mitäs se sitten tarkoittaa, se selviää sitten sunnuntaina aamusta täällä blogin puolella, joten kantsii jäädä kuulolle.

Mutta hei, tänään täällä blogin puolella olisi esillä aikaslailla uusia kuvakulmia. Toiveita on tullut ja niitä myös pyrin toteuttamaan vaan heti kun pystyn tietyn ajan sisällä. Lupasin ihanan lukijan Terhin pyytämänä toteuttaa tämänpäiväisen aiheen, eli aikalailla uuden kuvakulman vaalean olohuoneen puolelta. Terhi toivoi kuvia sohvalta tv-tasoon ja makuuhuoneeseen päin ja sen toiveen ajattelin toteuttaa heti tällä viikolla. Olohuoneen halkaisija on takan taistaseinästä tv-tason olevaan seinään noin 5 metriä, jolloin tilaa liikkumiselle ja huonekaluille on ihan mukavasti olohuoneen puolella. Isot ikkunat tuovat upeasti sisään valoa ja ovat kuin iso taulu, josta paljastuu kaunis metsänäkymä. Mikä parasta, "takapihallamme" kasvaa mustikoita ja puolukoita, joten niitä tytöt käyvät poimimassa isojen ikkunoiden alla.
Oikein mukavaa viikonloppua toivottaen,


8 kommenttia

 1. Kaunis koti teillä. Laittaisin itse ehkä tummat verhot, tummansiniset pellavat tai jotkut muut tummemman sävyiset! Ja samaa sävyä sitten vaikka koristetyynyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt vaaleaan ilmeeseen, varsinkin kun mennään pimeämpää aikaa kohti :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Vau,mikä tämä mahtava valaisin on? <3

  VastaaPoista
 3. Mitkä verhot teillä on olohuoneessa? Materiaali ja merkki ja väri? Tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on Stockmannin Villa-sarjan silkkiverhot, väri valkoinen.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.