Ensimmäiset joululeivonnaiset ja nuorempi tyttö 4v

23. lokakuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta!

Ai miten virkeänä sitä tulikaan herättyä oikein ihanan viikonlopun jäljiltä. Eilen tuli kyllä sportattua joka suuntaan ja ulkoiltua niin paljon, kuin vaan kerkesi ja ehtisi. Syksy on kyllä juuri nyt upeimmillaan ja luonto tarjoaa upeita värejä nautittavaksi. Vanhempieni pihalla vielä pihlajat ovat ihmeen hyvässä punassa ja muutenkin joka paikassa näkyy kauniin punaista hehkua. Syksy on kyllä yhtä värien loistoa, josta on mukava nauttia. Oma terassi nauttii myös ihanan keltaisesta merestä, kun kosteat koivunlehdet ovat liimautuneet terassin lautoihin kiinni. Harjallakaan ei niitä meinaa irti saada, joten tänään ajattelin töiden jälkeen ottaa kunnon spurtin ja siivota terassi huippukuntoon. Tiedän sen olevan aikas turhaa hommaa, sillä terassi tulee olemaan jo loppuviikosta varmaan ihan samassa kunnossa, kuin mitä se nyt on. Mutta kun sitä jotain päättää niin hommaan on ryhdyttävä, kerran jos kaksi.

Huomenna olisi asiasta kolmanteen muuten aika spesiaali päivä. On nimittäin nuoremman tyttöni syntymäpäivä. Tätä päivää hän on kyllä odottanut aikas kauan, päivää jolloin hän täyttää 4 vuotta. Pikkuinen Pikku Myy on jo iso tyttö, mutta kumminkin niin ihanan pieni. Moni on todennut nuoremman tytön olevan kuin minä, luonteeltaan. Tietää mitä haluaa. Ja pänkki kuin mikä. Juu ei ole omena kauas puusta pudonnut, hih! Huomenna juhlitaan heti aamusta ja jatketaan juhlaa päiväkodin jälkeen. Kysyin tytöltä mitä hän haluaisi herkutella syntymäpäivänä ja vastaus oli jäätelöllä ja joulutortuilla. Noh, sillä mennään ja torttuja tuli taas tehtyä. Hauskat juhlatarjoilut siis huomenna tiedossa!


  


Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.