H&M Christmas 2017

22. lokakuuta 2017


Hyvää huomenta ihanaan aamuun!

Mikä viikonloppu jo tässä vaiheessa takana, aika ihkua. Tänään olisi päivän ohjelma urheilua ja paljon ulkoilua, jos vaan sateet pysyvät poissa ja sää olisi suotuisa. Ihanan kylmiä öitä ollut jo täällä Etelä-Suomessakin ja pohjoisessa on saatu jo nauttia hetken lumisateesta ja vuoden ekoista lumipeitteistä. Sanotaan, että talvi ei voi yllättää Pohjois-Suomea, mutta kaikista Facebookin kuvavirroista päätellen myös pohjoisessa ei ihan kaikki ollut varautunut lumiseen aamuun. Ihania kuvia ensilumesta. Toivottavasti mekin saamme sen kokea ennen joulua ja saisimme nauttia lumisesta joulusta pitkästä aikaa. Se olisi enemmän kuin toivottavaa, kun muistelee viime vuoden lumetonta joulua. Jouluun kuuluu lumi ja lumisade, jotta pukki pääsee poroilla perille.

Joulusta puheenollen ajattelin täällä blogin puolella esitellä H&M:n joulu 2017 kuvia. Ihana tunnelma kuvissa ja kuvista huokuu jouluinen tunnelma, piparkakun tuoksu ja rauhallisuus. Itseäni ainakin nämä kuvat inspiroivat käyttämään enemmän värejä joulun aikaan, joten katsotaan miltä meidän perheen joulu näyttää tänä vuonna uudessa kodissa.  Ihanaa sunnuntaita toivottaen,


Kuvat:H&M

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.