Ikea joulu 2017 ja lähestyvä lomamatka

2. lokakuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta lokakuun ensimmäiseen maanantaihin!

Tässä alkaa olemaan aika odottavaiset tunnelmat. Ei, ei joulun suhteen vielä vähään aikaan, vaan lomamatkan. Nimittäin loppuviikosta olisi tarkoitus lähteä kohti Italiaa. Ihanaa irtiottoa arjesta luvassa. Odotan kyllä tätä matkaa enemmän kuin mitään ja se on niin ansaittu. Syyskuu oli kaiken osalta niin kiireistä aikaa, että tuntui hetkeksi pysähtyminen olevan todella vaikeaa. Tätä matkaa olen jo hetken kerennyt odottamaan ja se on niin ihana, ansaittu palkinto kovasta uurastuksesta! Toivottavasti Italiassa olisi loppuviikosta oikein lämmintä ja aurinkoista.

Lämmöstä ja auringosta on ihan mahtia hyppää todella, todella huonona aasinsiltana päivän aiheeseen. Mikäs sen sopivampaa aurinkoisena aamuna voisi olla, kuin suunnata katse hetkeksi lähestyvään jouluun. Itseäni kovin nauratti ottaa näin lokakuun alussa aiheeksi jouluinen juttu, mutta miksikä ei. Yksi jouluinen postaus ei tee pahaa. Nyt olisi kyseessä inspiraatiopostaus, jonka keskipisteenä on Ikean joulu vuonna 2017. Löysin Sköna Hem:n sivuilta Ikean kuvia, joita ajattelin blogin puolella myös esitellä. Nyt siis heittäytykää jouluiseen moodiin, kanelia kainaloon ja kulkuset soimaan. 
Ihanan inspiroivia kuvia!Kuvat: Sköna Hem

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.