Lokakuu ja se tunne kun mikään ei miellytä

20. lokakuuta 2017


Huomenta ihanuudet!

Oikein kiva aloittaa viikonloppua pikkuhiljaa etätöiden parissa. Vuoden viimeinen kolmannes on käynnistetty ja sitä jo melkein kuukausi eletty. Tämä on meille juhlakuukausi, koska omia nimipäiviä juhlittiin tässä kuussa sekä nuoremman tytön 4-vuotis syntymäpäivät olisi vielä edessä. Syntymäpäiväjuhlia vietetään vasta marraskuun ekana viikonloppuna, mutta suunnitelmat ovat jo kovin käynnissä. Koska tulen pitämään kahdet syntymäpäivät viikon aikana, alkaa oman kodin kunnostus palautumaan juhlien takia mieleen.

Yksi asia mikä on jo muutosta lähtien itseäni hieman häirinnyt, varsinkin nyt kun pimeys saapuu aikaisemmin ja aikaisemmin, on keittiön pöydän päältä puuttuva valaisin. Kesällä ei tullut koskaan sytytettyä valoja, koska kesällä on tietenkin valoisaa aikaa paljon pidemmälle. Nyt kun valoja saa alkaa jo viiden jälkeen sytyttämään, alkaa valaisimen puuttuminen keittiöstä itseäni mietityttämään. Keittiössämme on katossa isot halogeenit, mutta jotenkin silti kaipaan yhtä isoa valaisinta pyöreän pöydän päälle. Tässä kuvia miltä keittiössä ja ruokailutilassa nyt näyttää. Jotenkin se jokin tilasta puuttuu ja itsellä ei ole oikein hajuakaan mistä suunnasta lähteä liikkeelle. Mitään suosikkivalaisinta ei tähän paikkaan löydy ja haluaisin tulevan valaisimen olevan samaa tyylisuuntaa kuin mitä olohuoneen Flos 2097 on. Kromi voisi olla väri tai sitten sekoittaa olohuoneen kromia ja keittiöön taas kullan väriä. Kulta ja kromi sopivat kyllä hyvin toisiinsa, mutta tähän mennessä en ole onnistunut löytämään valaisinta, joka ei jäisi 2097:n jalkoihin. Olen tykännyt siitä, että jokaisessa "makuuhuoneessa" on yhtenäinen linja EOS Vitan kautta, ja samaa toivoisin myös avoimen olohuone-keittiön akselilla. Toista 2097 en keittiöön kumminkaan halua hankkia, koska se olisi tähän tilaan too much.
Ehdotuksia?7 kommenttia

 1. Tuo on niin totta, että tässä vaiheessa viimeistään alkaa kaipaamaan kunnon valaistusta! Mitenkäs Flosin muut ihanuudet, Flos Aim tai Flos IC S1? Toivottavasti mieluinen valaisin löytyy pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne voisi kyllä toimia hyvin tässä tilassa. Täytyykin katsoa vähän jos jostain löytäisi testattavaksi, kiitos vinkistä :)

   Poista
  2. Tuota IC S1 olen jo kauan kuolannut ja se olis kyllä aikas ihana!

   Poista
  3. Se on aivan ihana valaisin! Toivottavasti saat testattavaksi tai sitten photoshoppailet johonkin kuvaan... :D

   Poista
 2. Fritz Hansenin Calabashin kromisena laitoin flosin kaveriksi yhteen suunnittelukohteeseen joten ehdotan sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei ole tullut itsellä aikaisemmin mieleen. Se olisikin aikas ihana, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Louis Poulsenin PH50-valaisimissa olisi värivaihtoehtona coconut white... Nimi on enne? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.