Medisoft - pehmeän tunteen luoja + kilpailu

29. lokakuuta 2017

Oikein kaunista huomenta!

Oi miten ihana viikko takana säiden osalta. Aurinko paistaa, lunta sataa, räntää sataa, tuulee, vähän niinkus kaikkea kerralla. Sanomattakin on selvää, että sekä hiukset että oma iho heittää kyllä ihan häränpyllyä näissä säissä. Kylmyys on ehkä toivottavasti tullut jäädäkseen ja vihdoinkin on aika pukeutua kunnolla ja lämpimästi. Itse olen ihon puolelta kovin oireileva näihin lämmön ja sään vaihteluihin. Oma iho on kovin kuiva ja heti kun pipokelit saapuvat Etelä-Suomeen, alkaa oma iho reagoida pakkasiin ja kuivaan ilmaan. Varsinkin kun välillä on lämpimämpi, välillä kylmempi. Onneksi tähän ongelmaan on vihdoinkin löytynyt kotimainen ratkaisu. Kaupallisessa yhteistyössä Medisoftin kanssa itselleni kotiutui uusi kotimainen ihonhoitosarja, joka sopii jokaiselle perheenjäsenelle. Meidän perheestä löytyy montaa ihotyyppiä: kuivaa ihoa, hieman atooppiseen ihoon taipuvaa ja sekaihoa.

Terveydenalan ammattilaiset ovat käyttäneet korkealaatuisia Medisoft-hygieniatuotteita jo vuodesta 1967. Käsihuuhteista ja medikaalisesta osaamisesta tunnettu kotimainen Medisoft laajenee syksyllä 2017 apteekkimaisiin, miedosti hajustettuihin ihonhoitotuotteisiin, joissa on iholle ihanteellinen pH 5,5. Happamien tuotteiden käyttö rasittaa ihoa vähemmän, sillä ne vastaavat paremmin ihon pH-arvoa (5,4 - 5,9). Ihanteellisen pH:n tuotteet auttavat säilyttämään ihoa suojaavan luonnollisen happamuuden ja rasvakerroksen. Kaikki tuotteet ovat miedosti hajustettu ja niitä myydään päivittäistavarakaupoissa, eli löydät niitä oman kaupungin isoista marketeistakin.

Itse olen nuoresta asti kärsinyt käsien kuivumisesta ja nyt varsinkin, kun kävimme lomamatkalla Italian Milanossa, iho on kyllä kuivunut sekä lämpimän että kylmän ilman vaikutuksesta. Talvi varsinkin tuo haasteensa ihonhoitoon. Osa ihmisistä kärsii kuivasta ihosta ympäri vuoden, mutta itse kuulun siihen ryhmään, jonka iho alkaa hilseilemään ja kutisemaan heti, kun lämpömittari näyttää miinuslukemia. Varsinkin kädet, jalat ja kyynärpäät pääsevät huonoon kuntoon, jos ei rasvaus ole kunnossa. Kutiseva iho on yksi inhottavimmista asioista ja varsinkin nuorin tyttöni, joka kärsii hieman atooppisesta ihosta, raapii itseään tiedostamatta päivisin ja öisin. Tämä aiheuttaa sen, että tytön iho menee ihan haavoille ja naarmuille. Kun iho menee haavoille, bakteerit hyökkäävät ihoon kuin "sika limppuun kiinni", niinkuin vanha sanalasku kuuluu. Itse sain kokeiluun taistelussa pöpöjä ja kuivaa ihoa vastaan kolme uuteen Medisoftin ihonhoitosarjaan kuuluvaa tuotetta:

- Hoitava vartalovoide 
Miedon tuoksuinen vartalovoide päivittäiseen käyttöön. Tekee ihostasilkinpehmeän ja joustavan. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä, sekä suojaavaa betaiinia. Sisältää iholle ihanteellisen pH-arvon 5,5, joka auttaa palauttamaanihon luonnollisen kosteustasapainon. Sopii koko perheelle.

- Hoitava käsivoide
Miedon tuoksuinen käsivoide päivittäiseen käyttöön. Sisältää ihoa hoitavaa glyseriiniä sekä suojaavaa ja kosteuttavaa sheavoita.

- Hoitava pesuneste
Miedon tuoksuinen pesuneste päivittäiseen käyttöön kasvoille ja vartalolle. Pesee ilman saippuaa. Sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa glyseriiniä sekä suojaavaa betaiinia.

Myös Medisoftin käsihuuhde on kotonamme kovassa käytössä, sillä se puhdistaa kätesi bakteereista turvallisesti ja nopeasti. Se myös sisältää hoitavaa glyseriiniä eikä kuivata ihoa.Nyt kun kylmät ilmat ovat Etelä-Suomeenkin saapuneet, on hyvä jos koska aloittaa ihon rasvaaminen. Itse olen nyt jo hetken aikaa levittänyt Medisoftin vartalovoidetta jokaisen perheenjäsenen iholle iltaisin suihkun jälkeen ja lopputulos on ollut rasvan kuivuttua miellyttävän pehmeä ja iholla säilyy miellytävä tuoksu koko päivän. Mitä aikaisemmin ihon kosteutuksen aloittaa syksyllä, sitä parempana iho pysyy. Kosteutuksen olen ottanut jokapäiväiseksi tavaksi ja se ehkäisee kaikenlaisten pöpöjen imeytymästä lasten iholle päiväkodissa. Syksy on nimittäin joka vuosi yhtä sairastelua ja flunssaa täysi, joten jos ihon kosteuttamisella voi vähentää pöpöjen tarttumista, on se ehdottomasti sen arvoista.

Itse olen ottanut Medisoftin pesunesteen käyttöön wc:n puolelle, jolla pesemme kädet päiväkodista kotiin saavuttua. Pesuneste on mieto, eikä kuivata käsiä perus saippuan tavoin pesun jälkeen. Käsille ja pehmeä tunne ja lapsetkin tykkäävät tätä pesunestettä käyttää. Pumppupulloa on helppo käyttää, kiitos sen sujuvan ja helpon pumppuosion, jolloin pienetkin lapset jaksavat sitä itse painaa ja pumpata pesunestettä käsiin. Ensiksi pesu ja sen jälkeen kosteutus tarpeen mukaan.Kilpailu

Vastaamalla kysymykseen "Miten sinä hoidat ihoasi?", osallistut lukijakilpailuun, jossa vastanneiden kesken arvotaan kaksi tuotepakettia Medisoftilta. Arvonnan säännöt löydät täältä!


Mukavaa sunnuntaita toivottaen,


65 kommenttia

 1. Itse rasvaan oman ja pikkutytön ihon aina suihkun jälkeen 💙

  VastaaPoista
 2. Luistan ihonhoidosta useasti. Muistan hoitaa siinä vaiheessa kun iho kutisee ja hilseilee. Yleensä käykin iholle sit lähinnä olevasta purkista voidetta, koura kaupalla ��

  VastaaPoista
 3. Apteekin perusvoidetta tarpeen mukaan.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Kosteusvoidetta kasvoihin ja vartalolle käytän säännöllisesti. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hoidan ihoani liian laiskasti, lähinnä rasvaan saunan jälkeen. Aamuisin kaipaisin hyvin imeytyvää vartalovoidetta.
  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pyrin muistamaan raivauksen suihkun jälkeen, välillä kuitenkin unohtuu. Saunan jälkeen on pakko rasvata koko vartalo kun kiristää ja kutisee.

  VastaaPoista
 7. Nykyään joudun hurjasti rasvaamaan... lääkitys siis kohdillaan ja talvikin tulossa :)
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Vesipesu ja kosteuttava voide kasvoihin ja keholle saippuapesu ja vartalovoide

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kuivaharjaus päivittäin, kuorinta kerran viikossa ja kuorinnan jälkeen öljyäminen, muuten joka ilta rasvaus :-D

  VastaaPoista
 10. Vartalon ihoa hoidan hellävaraisilla, miedoilla tuotteilla. Rasvaan ihoni aina suihkun jälkeen. Talvisin ihoni kaipaa extrakosteutusta. Kuorin myös vartaloni ihoa kerran viikossa. Kahvikuorinta on ihanaa hemmottelua.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 11. Suihkun jälkeen yritän muistaa aina rasvailla, joskus unohtuu:)
  t. Pipsa
  pipsaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yritän kyllä rasvata ihoni suihkun jälkeen etenkin talvella, mutta liian usein en vaan viitsi.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 13. Rasvaan ihoani aina suihkun jälkeen. Kasvojen puhdistus ja kosteutus kuuluu myös päivittäisiin rutiineihin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Riittävästi vettä sisäisesti ja silloin tällöin kuorintaa, sopivasti kosteutusta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Käsi-ja jalkavoidetta käytän päivittäin.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Rasvaan ihon lähes aina peseytymisen jälkeen. Kesällä pystyn luistamaan rasvauksista, mutta muulloin rasvaamaton iho kutisee sietämättömästi. Kädet ja jalat rasvaan aina iltaisin sängyssä.
  Käsiä tulee toki rasvattua tarvittaessa myös päivällä.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 17. Yritän käyttää kosteuttavia naamioita. Suihkunjälkeinen rasvaus ikävä kyllä usein unohtuu :( Mukaan kivaan arvontaan :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Minulla on kuiva iho joka tarvitsee paljon rasvoja. Käytän apteekin tuotteita.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Suihkun jälkeen rasvaan ja käsiä pyrin rasvaamaan joka ilta. sandra.jaaskelainen@outlook.com

  VastaaPoista
 20. Apteekin tuotteet tällä hetkellä käytössä :) Rasvaan suihkun jälkeen.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kuivaharjaan ennen suihkua, kuorinta koko vartalolle kerran viikossa, kosteusvoidetta aina suihkun ja saunan jälkeen.
  Laadukkaita tuotteita käytän.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Kasvojen ihoa hoidan huolellisemmin, käytössä ovat kaikki tuotteet seerumia myöten. Vartalon iho on sitten jäänyt vähemmälle huollolle, onneksi se ei ole kovin kuiva. Kädet sen sijaan kuivuvat kovasti, käsivoidetta joudun käyttämään melko paljon. Olisi ihana päästä kokeilemaan Medisoftia, kivannäköisiä nuo pullotkin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Suihkun jälkeen rasvaan, mutta joka ilta ennen nukkumaanmenoa laitan kosteuttavaa kasvorasvaa :-)

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kosteutan kuivaa ihoani kaksi kertaa päivässä. Käsiäni pitkin päivää. Osallistun kivaan arvontaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Talvella kuluu paljon rasvaa etenkin käsien iholle. Lisäksi herkän ihon tuotteet käytössä.

  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 26. Talvisin kuluu paljon rasvaa. Suihkun jälkeen ihoa kiristää ilkeästi.
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Suihkun jälkeen silloin tällöin enemmän talvisin käytön voiteita. Kuivaharjaan myös aika ajoittain mutta en säännöllisesti. Myös käytän kuorinta tuotteita varsinkin talvisin. Plampola@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Näin talven tullen rasvaan ihoa vieläkin useammin. Atooppiseen ihoon taipuva iho vaatii aina talvella erityisen paljon huomiota ja pidän myös yllä rasvaus perinnettä eli joka kerta suihkun jälkeen rasvaan ihoni. Olen pyrkinyt myös vuodenajan ottamaan huomioon ihovoiteissa ja hankin keväisin/kesäisin UV suojalla olevan hieman kevyemmän vaihtoehdon ja talvisin paksumman rasvan,joka ravitsee ihoa. merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Tarvittaessa rasvailen suihkun jälkeen perusvoiteilla. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 30. Rasvaamalla ihoa päivittäin.
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Minulla varsinkin jalkapohjat, kuten kantapäät ovat tosi kuivat. Yritä rasvailla useamman kerran viikossa.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Kosteutan ihon aina suihkun jälkeen ja joskus useamminkin. Käsiä samoin, talvella kosteutan monta kertaa päivässä.

  VastaaPoista
 33. Uups, lisäys edelliseen että spostiosoite jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Jokaisen käsienpesun jälkeen käsivoidetta. :)

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Hoidan ihoani rasvaamalla päivittäin suihkun jälkeen. Sari2008@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Käytän perusvoiteita säännöllisesti.

  ruusumuumi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kasvojen ihoa hoidan päivittäin kasvovedellä ja kasvovoiteella. Muuten kyllä ihonhoito tuppaa jäämään vähemmälle.. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Minulla on sekaiho, muttei kovin kuivakaan siis ;) Kasvojen pesut meikeistä ja rasvaukset huolehdin aamuin illoin mutta olen nykyään tosi laiska rasvaamaan vartalon ihoa - laiska, ja kun ei ole ns. pakko. Lasten ihoakin tarvittaessa, jos jotenkin "oireilee", yleensä ei tarvitse.
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Ihan liian huonosti, kasvojen pesuvaahto ja kosteusvoide on käytössä.
  piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kosteusvoidetta laitan jokaisen suihkun jälkeen vähintään kasvoille. Pitäisi muistaa rasvata koko vartalokin useammin, mutta tahtoo unohtua... Myös jalkojen rasvaaminen olisi tärkeää varsinkin näin talvella, kun monesti on tullut halkeamia. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Rasvaan päivittäin, aamuin ja illoin :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Ihon rasvaus jokaisen suihkukerran jälkeen, terveellinen ruokavalio, liikunta ja hyvät yöunet. saana_v(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Hoidan ihoani omalle ihotyypilleni sopivilla tuotteilla. Yritän muistaa rasvata ihon aina suihkun jälkeen ja toisinaan kuoria saunan jälkeen.

  VastaaPoista
 44. Hoidan kuivaa ihoani päivittäin rasvaamalla.
  Mukana kilpailussa gous@luukku.com

  VastaaPoista
 45. rasvaamalla päivittäin - aina pitää olla esim. käsirasvaa saatavilla :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Päivittäinen pesu ja rasvaus. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Tällä hetkellä mulla on antibioottikuuri iho-ongelmiin, 2 kk syöty, 1 jäljellä. Sen jälkeen, tai jo aikana, pitäisi löytääuudet tuotteet, sillä edelliset saattavat osaltaan aiheuttaa näitä iho-ongelmia. Pienestä pitäen olen ollut atoopikko ja mieheni ja tyttäreni on myös, joten ihonhoito on meidän perheessä tarkkaa ja haastavaa hommaa!

  Esimerkkierkki84(a)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Syrjin hieman vartaloani ihonhoidon suhteen, sillä keskityn ehdottomasti enemmän kasvoihin. Joka iltainen pesu ja 4-vaiheen kosteutus on käytössä :D
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Puhdistan ihon hyvin ja rasvaan huolellisesti, erityisesti näin talvella :)

  annesavol (at) gmail.com

  VastaaPoista
 50. Vesipesulla ja perusvoiteella
  iidaluok@outlook.com

  VastaaPoista
 51. Kosteuttamalla, sillä etenkin näin talvisin ihoni kuivuu todella herkästi.

  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Pesemällä hellävaraisilla tuotteilla ja kosteuttamalla. Silloin tällöin kuorintaa.
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Rasvaamalla sen päivittäin, pesemällä ja suojaamalla sitä mm. auringolta ja pakkaselta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Hellävaraisilla tuotteilla pesu ja rasvaus aamuin illoin :)
  ellaannikai@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Pesemällä ja kosteuttamalla sitä päivittäin :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Puhdistan kasvoni aamuin illoin puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä sekä yö- ja päivävoiteella kosteutan. Vartalon rasvauksesta välillä pinnaan vaikka ei saisi sillä minulla on kuiva iho näin talvisin. Mukana ihanassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Puhdistamalla ja kosteuttamalla riittävästi. Oikeanlaiset tuotteet omalle iholle ovat kaiken a ja o.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Puhdistan ihon päivittäin,välillä vesi ja välillä puhdistusaineella.Voiteita käytän ja kerran viikossa kuorinta+itsetehty kasvohoito.

  VastaaPoista
 59. Kosteuttamalla ja puhdistamalla säännöllisesti. Etenkin näin talven lähestyessä kosteutus on itselle todella tärkeää. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Puhdistamalla ja kasvovoiteilla.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 61. Hoidan ihoani joka ilta pesemällä kasvoni ilman saippuaa sekä kosteusvoiteella. Merkki uskollinen en ole, ei ole suosikkia tällä hetkellä :)

  niinaarvonnat@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Pesen kasvoni iltaisin, laitan ekologista kosteusvoidetta ja öljyä.
  Yritän syödä sokerittomasti ja melko viljatonta ruokaa, paljon hedelmiä, kasviksia... Lisäksi yritän tehdä kävelylenkkejä raikkassa säässä että iho saa happea.
  Hyvää talven odotusta!
  Näitä olisi kiva kokeilla, mukana kisassa johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 63. Hennajenniina
  Rasvaan ja kuorin noin kerran viikossa koko vartaloni.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Rasvaamalla.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 65. Puhdistan kasvot iltaisin, käytän kasvovettä, yövoidetta ja päivävoidetta, naamiot silloin tällöin. Vartalovoide ja jalkavoide käytössä myös.

  Krisse
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.