Puhtaan valkoista ja mikä viikonloppu!

30. lokakuuta 2017


Hyvää huomenta!

Huhhuh mikä viikonloppu takana. Ne lukijat ketkä seuraavat minua Instan puolella, ovat viikonlopun aikana nähneet Insta Stories-puolella paljon kuvia juhlista/tapahtumasta, jossa olen ollut edustamassa meidän Lohjan järjestöryhmittymää. Jestas sentään mikä meno perjantaina olikaan Sokos Hotelli Vantaassa. Ykköset päällä tuli jorattua ja olipa meillä hauskaa! Aamulla oli mukava herätä hotellista ja käydä hotellin aamupalalla - yöunet jäi vaan vähän lyhyiksi. Olenko ainoa, joka nauttii hotellien aamupaloista? Ne ovat minusta yksi mukavimmista jutuista reissuista, kun pääsee aamusta vetämään ihan överit aamupalan suhteen ja syömään sitä ihan rauhassa kahvia nauttien. Kotona sitä tulee aamuisin syötyä aika samanlaista aamupalaa, mutta hotellien aamupalalla sitä ottaa kaikkea mahdollista lautaselleen ja nauttii aamupalasta ihan uudella fiiliksellä. Ehkä pieni pääkipu lauantaina häiritsi nautintoa, mutta se oli kyllä niin itse aiheutettua, että ei voi valittaa, hih!

Upea perjantai ja lauantai Hotelli Vantaassa takana ja sunnuntaita sitä vaan oltiin ja nautittiin liikunnasta ja pienestä väsymyksestä. Siitä oli kyllä todella mukava nauttia puhtaassa ja vaaleassa kodissa. Toteutin viime viikolla todellisen tehosiivouksen omassa kodissa ja nyt se on taas niin hyvässä kuosissa, että sitä mielellään viettää aikaa sisällä räntäsadetta paossa. Voisko sitä jo pikkuhiljaa alkaa miettiä lähestyvää joulua? Siihen on nimittäin enää alle kaksi kuukautta aikaa ja kohta tämä nainen ottaa kyseisestä ajasta kaiken irti ja blogi täyttyy jouluisesta tunnelmasta, jouluisista suunnitelmista ja rauhallisesta olosta.
Joe et ole vielä kerennyt eilistä postausta lukemaan ja arvontaan osallistumaan niin suosittelen! Kivaan arvontaan pääset tästä.


Oikein ihanaa maanantaita toivottaen,


4 kommenttia

 1. Mä kans rakastan hotellien aamupaloja! Ite jaksaa harvoin nähdä niiiin paljoa vaivaa oman aamupalansa eteen. Ja toi kiire on kans niin totta, hotellissa yleensä jaksaa ja ehtii istua aamiaisella ihan pitkän kaavan mukaan.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sama homma. Silloin saa rauhassa syödä ja nauttia runsaasta ja herkullisesta aamupalasta. Aika luksusta :)

   Poista
 2. Hei. Onkos tuo matto mikä? Millainen pitää puhtaana lapsiperheessä?☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Se on VM Carperin Hattara-matto valkoisena. On ollut kyllä tosi kätevä. On siihen tullut likatahroja, mutta mitään suurempaa ei ole näkyvissä. Ollut meillä puolen vuoden verran ja oon kyllä tykännyt :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.