Röyhelöitä elämään -toivepostaus

25. lokakuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta!

Olipas meillä mukavaa juhlintaa eilen perheen ja ystävän kanssa. Heti aamusta nuorempi tyttö heräsi "Paljon onnea vaan"-lauluun ja heräsikin kuin ohjus varmaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kyllä hän odottikin omia syntymäpäiviä kovasti ja nyt ne on juhlittu ja tyttö 4 vuotta vanha. Kyllä ne omat lapset vaan kasvaa niin hurjaa vauhtia, että perässä ei meinaa pysyä. Onneksi itse en ole vanhentunut päivääkään viimeisen neljän vuoden aikana, hih! Kyllä neljässä vuodessa on paljon kerennyt tapahtua ja suurin asia sen aikana on ollut kyllä nuoremman tytön syntymä ja hänen persoonallisuus, joka tuo elämään iloa joka ikinen päivä. Lapset ja lasten saanti ei ole koskaan ollut itselle itsestäänselvyys ja siksi sitä on kiitollinen kahdesta ihanasta prinsessasta, jotka omaa elämää rikastuttavat. Ensi viikolla sitten juhlitaan vanhempaa tyttöä ja hänen syntymäpäiviä.

Mutta mennääs sitten päivän postausaiheeseen. Instan Stories puolella on tänä syksynä vilkkunut päälläni videoilla syksyn suosikkitakkini, eli valkoinen Zaran röyhelötakki. Tämän takin ostin kesällä Zaran myymälästä Isosta Omenasta ja siitä asti olen sitä pitänyt päälläni melkein päivittäin työmatkoilla. Itse rakastan tälläisiä röyhelövaatteita, joissa on ihania lerpattavia osia. Siksi takin hihat on kyllä ihan suosikit ja takki on kyllä aikas ihana. Tänäänkin se päällä istun tälläkin hetkellä bussissa, matka kohti työpaikkaa juuri lopuillaan. Eli ehdoton suosikki vielä näissäkin kylmyyslukemissa.


Mukavaa päivää toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.