Terkut lentokentältä - matka käynnistyy

6. lokakuuta 2017Oikein ihanaa huomenta lentokentältä!

Täällä sitä ollaan lentokentällä ja odotetaan oman lennon lähtöä kohti Milanoa. Voi vitsi mikä fiilis! Italia on yksi lempimaista, johon on aina mukava lähteä lomamatkalle. Olen ensimmäistä kertaa ollut Italiassa varmaan jo 1-vuotiaana. Vanhempani olivat kovia matkustamaan omalla asuntoautolla, joten monen monta maata on jo nuoressa iässä tullut kierrettyä, Italia yhtenä niistä maista. Jos minun tulisi suositella Italiasta jotain ihanaa paikkaa minne ilomielin lähtisin matkalle, olisi se Garda-järvi. Garda-järvi on tullut koluttua päästä päähän ja se on yksi kauneimmista paikoista, joissa olen itse matkustellut. Jos et ole aikaisemmin käynyt, suosittelen tutustumaan.

Itse matkustan nyt aamusta Milanoon, joka on itselle täysin uusi tuttavuus. Olemme autolla ajaneet Milanon ohi muutaman kerran, mutta koskaan en ole aikaisemmin Milanossa vieraillut. Jos teillä on jotain vinkkejä kyseisestä kaupungista, niin kaikki vinkit otetaan vastaan. Odotan tältä lomalta täyttä rentoutumista, en mitään muuta. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja aurinkoa, muuta sitä ei voisi haluta! Nyt tarvitsee hypätä lentokoneeseen. Kuullaan taas sunnuntaina, kun lähettelen terveisiä Milanosta.Oikein ihanaa viikonloppua teille muruille!1 kommentti

  1. Omasta Milanon reissustani on jo seitsemän vuotta aikaa. Pakolliset nähtävyydet ovat tietenkin Duomo ja Viimeinen ehtoollinen. Teimme päiväreissun Como järvelle. Ihana paikka, suosittelen lämpimästi. Junalla pääsee kätevästi Milanosta Comon kaupunkiin.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.