Uudet Petite Cherie sadeasut talven rientoihin

8. lokakuuta 2017


Oikein kaunista sunnuntaita!

Mitä muuta sitä voisikaan toivottaa aivan ihanan matkan keskeltä? Italia ja Milano jäävät kyllä tämän reissun jälkeen mieleen aivan ihanalla tavalla ja yöllä on kyllä ihana kotiutua takaisin Suomeen minireissun jäljiltä. Vaikka sitä ei olla edes vielä matkalla kohti Suomea, mielellään sitä lähtisi suunnittelemaan seuraavaa matkaa vaikka esimerkiksi talvella jonnekin päin Eurooppaa. Parin viikon lomamatkoille ei keskellä talvea ehdi, mutta hyvin sitä voisi viikoksi lähteä talvolomaa viettää jonnekin päin maailmaa. Noh, näihin asioihin ja tunnelmiin palataan sitten joskus myöhemmin, kunhan tältäkin matkalta palataan ajallaan kotiin Suomeen. Mutta muuta ei voi todeta, kuin että ihanaa on ollut!

Kun täällä huutelen jo talviloman perään, onkin hyvä hieman sivuta kylmän syksyn ja tulevan talven juttuja. Meidän tytöille nimittäin kotiutui viime viikolla yhteistyössä Jollyroomin kanssa Petite Chérie Atelier sadeasut vuorella, värinä ihana Candy Pink. Petite Chérien Atelier sadeasu on lämmin sadeasu pienemmille. Sekä takki että housut on vuorattu lämpimällä fleecellä, ja niissä on teipatut saumat, resorit hihoissa ja lahkeissa sekä vesipilariarvo 8000 mm. Takissa on helppokäyttöinen vetoketju sekä irrotettava huppu. Housuissa on säädettävät henkselit. Tämä suloinen sadeasu varmistaa sen, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä syksyn ja talven sateissa.

Meillä tämä sadeasu tai kuris, niinkuin itse aina sanon, oli päällä jo viime viikonloppuna, kun vietimme ulkona aikaa tyttöjen kanssa. Viime sunnuntaina oli jo niin viileä ilma ja tuuli puhalsi aika kylmästi, että nämä sadeasut tuli käyttöön ulkoleikeissä lämmittäen. Menimmekin tyttöjen kanssa käymään Lohjan Museolla tutustumaan paikalliseen historiaan ja ihmettelemään vanhanajan navetoita ja heppakärryjä. Lopuksi päädyimme hauskuuttelemaan isoihin lehtikasoihin, joissa lehdet saivat kyytiä tyttöjen niitä heitellessä. Kuris toimi kyllä enemmän kuin hyvin näissä menoissa ja on loistava valinta kylmeneviin päiviin suojaamaan ulkovaatteita märältä ja lialta.

Mukavaa sunnuntaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Ihanilta näyttää. Jotta itse päätyisin ostamaan ja markkinointi toimisi olisi ehkä apua lukijalle kertoa minkä pituisilla lapsilla päällä minkä kokoiset asut.

    Muuten upeita kuvia :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.