Valkoisella mennään kohti joulua ja kohti Tikkurilaa

27. lokakuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta perjantaihin ja alkavaan viikonloppuun!

Huhhuh mikä viikonloppu tässä onkaan käynnistymässä. Ensiksi käynnistelen etätöitä kotoa käsin ja kun kello näyttää kolmea, työt vaihdetaan pakkailuihin, koska tiedossa olisi yhdet vuoden isoimmista bileistä Tikkurilassa. Love Boat-teemalla mennään nämä bileet ja itsellä ei ole vielä hajuakaan mitä sitä on päälle laittamassa. Jotain sinivalkoraidallista maybe? Tai ehkä jotain valkoista ja muuta merellistä? Aika hyvä jättää nämä vaateasiat viimeiseen päivään, ei yhtään minun tapaista, mutta viimeiset pari viikkoa ollaan menty sellaista haipakkaa, että muuhun ei ole ehtinyt - ei edes ajatustyöhön näitä bileitä varten. Löytäisiköhän sitä vielä viime hetkellä jostain laivastohatun tai muuta laivoihin liittyvää rekvisiittaa? Tarviikin vielä rientää kauppoihin pyörimään ennen kun lähtö koittaa. Tänään pidetään hatuista kiinni ja juhlitaan täysillä. 

Vaikka viikonloppuna bailataan ja nautitaan ihanien naisien seurasta, on sitä viikonloppuna myös hieman kotiaikaa tiedossa. Ensi viikolla siirrytään marraskuun puolelle ja sen kunniaksi hankin viime viikolla Prismasta ensimmäisen jouluisen asian - kauniin valkoisen kukan. Tämä inspis alkoi siitä, kun viime keskiviikkona saavuin aamubussilla Helsinkiin ja Forumin kulmilta näin jo Stockan kulmilta kaunista valon kajoa. Stocka oli nimittäin asettanut kauniit jouluvalonsa julkisivulle ja se jos jokin toi pimeään aamuun ihanan jouluisen tunnelman. Siitä inspiroituneena päätimme tyttöjen kanssa kotiuttaa oman kodin makuuhuoneeseen valkoisen joulutähden. 
Ihanaa viikonloppua toivottaen,2 kommenttia

  1. Piirikokoukseen menossa?! Itse olin viime viikonloppuna (6.piiri) ��

    Laura

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.