Alkavaa joulutunnelmaa ja tyttö 5v

1. marraskuuta 2017


Huhuu!

Onkos siellä karmivat Halloweenit takana? Meillä ei käynyt yhtään karmivaa tai pelottavaa Karkki ja Kepponen-hahmoa kolkuttelemassa oven takana. Tämä on tietenkin hyvin ymmärrettävää, koska alueemme on uudisalue, jolla sijaitsee vain muutamia taloja vasta, joten lapsia ei vielä ihan kauhiasti täältä löydy. Vanhalla asuinalueellamme, joka sijaitsee vieressämme, asuu paljon lapsiperheitä ja siellä ehkä liikkuikin monta pelottavaa kummitusta ja mörköä. Kotonamme oli kyllä sitten enemmän pelottavia asioita liikkeellä, kun tytöt kokeilivat tälle päivälle valmiiksi omia Halloween-asujaan. Tytöillä on nimittäin tänään päiväkodissa Halloween-juhlat ja samalla vanhemman tytön ryhmässä vietetään tärkeitä juhlia, hänen 5-vuotis syntymäpäiviä. Tyttöni olikin aamusta niin innoissaan tästä päivästä, koska jokainen lapsi pukeutuu hassusti hänen syntymäpäiväjuhliin päiväkotiin. Pikku, pikku tyttöni - jo viisi vuotias. Tai tarkalleen illalla vasta yhdentoista aikaan, mutta kumminkin. Voi sitä onnen päivää viisi vuotta sitten. Se päivä ei kyllä koskaan unohdu. Pitkä synnytys, mutta niin sen arvoinen. Rakas tyttöni syntyi myöhään illasta ja olemme hänen kanssaan kuin kaksi marjaa ulkonäön (ja ehkä luonteenkin) perusteella. Vanhemmasta tytöstäni tunnistan omia maneerejani ja hän on kyllä aikalailla minun kaksoisolento, nyt ja kun vertaa meidän lapsuudenkuvia. Onnea ihana pikku pupuseni!

En tiedä sopiiko tämä aihe nyt yhtään tähän päivään, mutta.. Tänään on marrakuun eka päivä ja mitäs se tarkoittaa? No virallista joulun avausta, eli nyt jos koskaan saa alkaa tykittää jouluisia juttuja, alkaa kuuntelemaan Michael Bublea repeat päällä ja nauttia tästä ihanasta, alkavasta joulun ajasta. Joulutortut tuli jo aikaisemmin ensimmäistä kertaa tänä vuonna tehtyä ja leivottua, mutta glögin makuun ei tässä vielä ole päässyt. Ennen vihasin glögin makua, pahat lapsuuden muistot, mutta nykyään olen oppinut siitä nauttimaan pienissä määrin. Kerran viime viikolla pääsimme myös nauttimaan ihanasta lumikerroksesta, oli ihana laittaa omaan kotiin hieman joulutunnelmaa esille, kuten aikaisemmin täällä kerroin. Valkoiset joulukukat, ne tuo kyllä ihanaa tunnelmaa. Seuraavaksi ihania amarylliksia etsimään, jos niitä jostain marketista jo löytäisi.

Ihanaa keskiviikkoa teille ihanuudet!


3 kommenttia

 1. Hei

  Näissä kuvissasi näkyy nuo Balmuirin kassit kuvan etualalla ( tämän olen huomannut myös aiemmin), haluaisinkin kysyä nyt, että miksi näin? Ovatko nuo kassit sinulla aina tuossa kulkuväylällä vai onko tämä Balmuirin maksama mainos vai mikä funktio niillä on?

  VastaaPoista
 2. Sinulla on herkullisia leivontaohjeita. Millaisia herkkuja aiot loihtia isänpäivänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vielä en ole asiaa kerennyt yhtään ajattelemaan, kun kolmet lastenjuhlat eka järjestettävänä, mutta kyllä sitä omalle isälle jotain mukavaa haluaa leipoa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.