Hemmottelua käsille ja mielelle + arvonta!

26. marraskuuta 2017

Oikein kaunista sunnuntaihuomenta!

Miten suomalaiset yleensä aloittavat keskustelun tuntemattoman kanssa? Noh yleisin tapa on varmaan puhua säästä. Sää kun tuppaa Suomessa vaihtelemaan janan päästä päähän ja yhden päivän, tai oikeastaan yhden tunnin aikana voi taivaalta sataa vettä, lunta, rakeita, räntää ja paistaa aurinko. Kuulostaako tutulta, viime kesältä kenties? Ehkä jos tuon rännän unohtaa tuosta listasta. Näissä tunnelmissa ja säissä ei pysy kyllä itse mukana, eikä kyllä oma ihokaan. Olen jo aikaisemmin kertonut, että epävakaiset säät aiheuttavat omassa ihossa kuivumista, kovettumista ja rasvailu tulee näin joka päiväiseen tarpeeseen. Varsinkin kädet ovat hyvin kuivat säiden, käsien pesun ja käsillä tekemisen jälkeen. Kaupallisessa yhteistyössä Lemon Juice & Glycerinen kanssa pääsin testaamaan heidän uusia käsienhoitotuotteita, jotka toisivat helpotusta kuiviin käsiin ja yleensäkin käsien ympärivuotiseen hoitoon.
Aika harvoin sitä tulee mietittyä enää nykypäivänä omien käsien hoitoa. Vielä pari vuotta sitten itse hoisin omia käsiä hyvin tehokkaasti, koska kerran kuussa kävin rakennekynsien tekijällä, jolloin tuli kiinnitettyä huomiota hyvin tarkasti - halusihan sitä korostaa omia käsiä upeiden kynsien kanssa. Mutta. Sitten se jäi. Notkahdus tapahtui ja siitä lähtien huomio on kiinnittynyt ihan johonkin muualle. Tähän asiaan tuli kyllä muutos, kun oikeasti sitä alkoi kärsimään halkeilevasta ihosta sormien alueella, kynsinauhat haavautuivat kuivuudesta ja niin paljon kumminkin päivässä tulee käsillä puuhattua. Ei sitä edes huomannut, kuinka paljon kaikkeen käsiä tarvitsee, ennen kun ne tuntuivat ja näyttivät huonosti voivilta.

Itse olen kova tekemään ulkotöitä, varsinkin nykyisessä talossamme. Yksi suosikkipuuhani ulkotöissä on takkapuiden tekeminen. Miten hauskaa ja tehokasta hyötyliikuntaa se onkaan. Harvoin sitä tulee hanskoja laitettua omassa pihassa käteen, kun takkapuita sisään takan eteen kantaa. Sitten kun takkapuita pääsee ihan oikeasti tekemään omien vanhempien luokse heidän pihalle, joutuu sitä oikein kunnolla hommiin. Yleensä painelen innolla ja tarmolla hommiin ja siinä vaiheessa, kun käsissä alkaa tuntumaan, muistan ne hitsin hanskat, joista olisi ollut apua. Puuhommissa ja -savotassa saa helposti kulumaan aikaa parikin tuntia. Tämän jälkeen kädet ovat kyllä siinä kunnossa, että niitä mielellään hellii kaikin mahdollisin tavoin. Illalla lasten mentyä nukkumaan on mukava tehdä itselle pieni hemmotteluhetki, eli hyödyntää Lemon Juice & Glycerinen kahta hyväntuoksuista tuotetta.

Lemon Juice & Glycerine on suomalainen tavaramerkki. Oy Transmeri Ab:n kehittämään ja valmistamaan tuotesarjaan kuuluu käsivoiteita ja käsisaippuoita. Lemon Juice & Glycerinen ensimmäinen tuote on lanseerattu kesäolympialaisissa 1952. Tuotteet sisältävät nimen mukaisesti sitruunaa ja glyseriiniä.

- LJG Tehokosteuttava käsivoide erittäin kuiville käsille. Sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa betaiinia ja glyseriiniä sekä vahvistavaa sheavoita ja E-vitamiinia. Imeytyy nopeasti ja sopii siksi käytettäväksi myös päiväsaikaan.

- LJG Käsikuorinta kuorii kädet tehokkaasti ja poistaa kuolleet ihosolut. Luomuriisirakeet kuorivat karhean ihon. Sisältää ihoa pehmentävää glyseriiniä ja betaiinia. Ei sisällä muovirakeita. Hiero kosteisiin käsiin, huuhtele ja kuivaa.
Itse tutustuin tähän kotimaiseen tuotemerkkiin muutama kuukausi sitten, kun oma äitini alkoi siitä minulle kertomaan. Hän oli päättänyt rasvan hankkia ja kertoi sen meillyttävästä tuoksusta ja tehosta. Tästä innostuneena itsekin toteutin kerran viikossa itselleni aikaisemmin mainitun hemmotteluhetken, kun yhtenä iltana viikossa kuorin kädet ensiksi Lemon Juice & Glycerine käsikuorinta-aineella ja tämän jälkeen kosteutin kädet uudella tehokosteuttajalla. Parin kerran jälkeen sitä huomasi ja aika ison eron käsien ihossa ja rasvailunkin muisti joka ilta tehdä hampaiden pesun yhteydessä. Nyt se jäi tavaksi ja varmasti tulee pysymään mukavana ja helppona itsensä hemmotteluhetkenä.
Kilpailu

Nyt olisi aika mukavalle kilpailulle. Vastaamalla kysymykseen "Miten sinä hoidat käsiäsi?", osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on kahdelle onnekkaalle tuotepaketit, jotka pitävät sisällään käsivoiteen ja käsikuorintavoiteen. Arvonnan säännöt löydät täältä. Osallistumiaika on 26.11- 3.12 kello 23.59 saakka. Paljon onnea arvontaan!53 kommenttia

 1. Säännöllinen rasvaus, ei sen ihmeempää!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 2. Aamuin illoin käytän käsirasvaa.kädet kyllä kuivuu välillä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Rasvaan käsiäni päivittäin, mutta siihen se hoito sitten jääkin!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Rasvausta ja kuorintaa sekä joskus käymällä käsihoidossa hemmottelussa.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kuorinta silloin tällöin ja rasvaus aina käsien pesun jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Rasvaan yleensä vain silloin kun tuntuvat kuivilta :) Joskus myös hemmottelen käsiäni kuorimalla ne :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Käsirasvaa aina tarvittaessa.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Rasvaamalla, mutta välillä tuntuu, että tarvitsisi jotain tehohoitoa silti. hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 9. Suoraan sanoen, en pidä tarpeeksi huolta käsistäni. Pesen ja desinfioin usein, mutten muista rasvata. Aina ajoittain käsien kuivuttua tarpeeksi, muistan taas, että hei, jotain pitäisi tehdä :)

  VastaaPoista
 10. Rasvaan monta kertaa päivässä, erityisesti yöksi kunnon rasvaus!
  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Rasvaus aina käsien pesun jälkeen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Pitkin päivää rasvailen käsiäni!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Rasvaan aina kun huomaan käsien kuivuvan. Joskus teen käsille kuorinnasta ja kynsinauhoja öljyän aina silloin tällöin. Sari2008@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Minulle riittää rasvaus noin kerran viikossa. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Rasvaan käsiä ja joskus pesen kädet perusvoiteella, kädet ovat silti osan aikaa kuin korput. riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Joudun pesemään käsiäni paljon työni takia. Myös käsidesiä kuluu. Minulla on aina käsirasvapurkki lähelläni. Yksi jopa autossa. Rasvaus on kaiken perusta.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. Käsiin ei tule kiinnitettyä niin paljon huomiota, kuten esim. jalkapohjiin.
  Käsiä yleensä tulee ainoastaan rasvattua.
  naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Hyvää käsivoidetta jokaisen käsienpesun jälkeen. :)

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Aika huonosti tulee hoidettua... Rasvaa laitan, kun alkaa olemaan liian kuivat. Pitäisi kyllä hoitaa paremmin, koska kädet ovat kovilla joka päivä. Pitää varmaankin tehdä hemmotteluhoito joku päivä unohdetuille käsiraukoilleni :D
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Rasvaan kun kuivuvat

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Päivittäinen rasvaus :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Rasvaamalla säännöllisesti.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 23. Rasvaamalla ja joskus kuorimalla. Joskus illalla rasvaankin oikein reilusti ja vedän hanskat käteen nukkumaan mennessä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Rasvailen silloin tällöin muutaman kerran viikossa.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Käytön käsivoidetta muutaman kerran viikossa. Kuorintaa olisi kiva kokeilla.
  piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Rasvaan kädet useitakin kertoja päivän mittaan, varsinkin näin talvella. Nukkumaan en osaisi mennä ollenkaan rasvaamattomin käsin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Rasvaan käsiä mahdollisesti joka päivä sekä kynsinauhavoidetta käytän. Viilaan kynnet ja punaan ne sitten. Plampola@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Käsirasvaa päivittäin...kokeiltu montaa eri merkkiä..varsinkin talvella kuivuvat kädet. sannaturpeinen5@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Rasvaamalla niitä tarvittaessa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Yritän muistaa päivittäin rasvata käsiä. Nyt talvella huomaa, että kädet tarvitsevat enemmän kosteutusta.
  T. Niina
  Lumia85@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Rasvaan säännöllisesti :-)

  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Rasvaisella voiteella pitkin päivää varsinkin talvella.

  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. Käsiä tulee hoidettua ihan liian vähän. Aina satunnaisesti muistan rasvata käsiä ja viime aikoina olen käyttänyt kynsinauhoja hoitavaa öljyä! 3rikatms@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Rasvaan aina kun menen nukkumaan koska silloin rasva saa vaikuttaa rauhassa ja nyt iso varotuksen sana jos käsittelet chiliä ja kätesi ovat kuivat, minulla kirvelee niin ....nasti ja tuntuu ettei lopukaan. Chiliä jos käsittelet niin hanskat käteen.
  -Appa-
  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Rasvaamalla. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Pesen hyvin ja rasvaan iltaisin.
  sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Paljon, paljon käsirasvaa pesun jälkeen ja yön ajaksi. Kynsinauhoja hoidan erikseen öljyllä. kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Rasvaamalla säännöllisesti :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kuivia käsiäni joudun rasvailemaan useasti päivän aikana mutta kuorinta on jäänyt vähemmälle. Useammin pitäisi sekin homma hoitaa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Rasvaamalla päivittäin :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Rasvaan käsiä useamman kerran päivässä talvisin, kun kädet kuivuvat herkästi.
  lotttav [ at ] gmail.com

  VastaaPoista
 42. Aivan liian vähän hoidan. Kädet heti ilmojen kylmettyä alkaa kuivua ja halkeilla ja vaatisivat hyvät tuotteet ja hoitamisen, jossa pitäisi skarpata :) Carita

  VastaaPoista
 43. Monesti päivässä rasvaan, kirjakaupassa kädet kuivuvat.
  han.nystrom@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Käsivoidetta joka ilta ennen nukkumaan menoa talviakana.
  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kuorin käsiäni säännöllisesti, rasvaan useasti päivässä ja käytän laadukkaita ja lämpimiä käsineitä.

  VastaaPoista
 46. Joka päivä käytän kosteusvoidetta sillä käteni kuivuvat todella nopeasti työssäni.
  Mukana innolla arvonnassa! :)
  niinaarvonnat@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 48. Ehkä välillä hoidan liian huonosti, mutta lopulta on varsinkin kuivimmilla pakkaskeleillä pakko rasvata. Hyvällä voiteella varmasti hoitaisi käsi mieuluusti useamminkin. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Rasvaan käsiäni päivän mittaan tarvittaessa!
  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Iltaisin rasvailen, kerran viikossa myös kevyt kuorinta:) killer.queen (at) luukku.com

  VastaaPoista
 51. Yöksi kynsille öljyä ja käsille hyvää voidetta!
  mussuha@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Säännöllinen rasvaus, etenkin näin talvella.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Rasvaan säännöllisesti ja tahohoidan "käsine-tekniikalla" kerran kuussa :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.