Inspiraatiota - Elloksen joulu

16. marraskuuta 2017


*Postauksessa mainoslinkkejä / Yhteistyössä Ellos
Hyvää huomenta torstaihin!

Tämä on itselleni poikkeuksellinen postauspäivä, mutta en vain voinut pidätellä postauksen julkaisua, koska kuvat kertovat todellakin enemmän kuin tuhat sanaa. Jos joulufiilis on sinulla kateissa, ei se oikein kaukana enää voi olla näiden kauniiden Elloksen kuvien jälkeen. Elloksen joulutarvikket ja -tuotteet ovat jo hetken olleet myynnissä, mutta kuvat löysin vasta tällä viikolla, jotka kyllä herättävät itsessä oikein perinteisen joulun tunnelmaa.

Tänään inspiroidutaan joulusta ihan täysin. Blogissa on nimittäin esillä Elloksen joulua, joka tänä vuonna tulvii rauhallisia ja maallisia värejä, mukailee perinteitä kauniisti ja kuvat tuovat kauniin tunnelman meille käsin kosketeltaviksi. Ihanhan tässä alkaa tunnelmat nousemaan ja joululaulut jo kohta soimaan, ollaanhan tässä jo marraskuun puolessavälissä. Kynttilät, lämpimät tekstiilit, takkatuli, joulukuusi, joulukoristeet ja lista vain jouluisista asioista jatkuu.
- Hurmaava lattiavalaisin - 


Ihania juttuja!


Kuvat: Ellos

2 kommenttia

  1. Oi miten kauniita kuvia! Täällä on ollut jouluinen fiilis jo varmaan lokakuusta <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.