Joulun aloitusta olohuoneessa ja haaveita

20. marraskuuta 2017

*Postauksessa mainoslinkkejä / Yhteistyössä Ellos


Hyvää huomenta ja ihanaa maanantaita!

Marraskuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ja se tarkoittaa joulukuun alkavan jo ensi viikolla. Totean tämän ehkä miljoonannen kerran, mutta aika kuluu nykyään kuin siivillä ja joka päivästä pitäisi ottaa kaikki irti, varsinkin näin loppuvuodesta. Ensi vuonna voi taas tehdä lupauksia ja tiukennuksia heti alkukuusta vuoden käynnistyttyä, mutta nyt olisi vain hyvä nauttia tästä - tästä hetkestä ja hyvästä olosta mikä vallitsee. Itse olen ainakin huomannut pienoisen muutoksen tapahtuneen itsessäni ja stressaan asioista paljon vähemmän mitä aikaisemmin. Tämä jos jokin on aika upea muutos ja sitä filisofiaa aion myös loppuvuodesta toteuttaa. Mitäs tässä stressaamaan, koska melkein kaikki joululahjat olen jo hankkinut ja joulun suunnitelmat on aika selvää kauraa. Nyt voi siis vaan olla ja nauttia joulun ajasta ja ihmeistä!

Samaa hidasta filosofiaa olen kyllä enemmän ja enemmän toteuttanut myös omassa kodissa. Mihin niiden joulukoristeiden kanssa nyt on niin hirmunen kiire, kun varmasti niistä saa ottaa kaiken irti yhdessäkin kuukaudessa? Huomaatteko, täysin uusi ajattelutapa tälläiselle jouluihmiselle. Mutta näinhän se on. Koristelun ajattelin aloittaa tänä vuonna joulukattauksen kokoamisesta, kuten viime viikolla tällä teille postailin ja samaa ideologiaa ja värimaailmaa jatkaa myös olohuoneen puolella. Elloksen hauskat, paperiset joulukoristeet pääsevät loppukuuksi majailemaan olohuoneen pöydälle, ennen kuin jonkunlainen kuusi kotiutuu meidän kotiin. Samalla haaveissa olisi tilata olohuoneeseen hopeinen joulutähti koristamaan olohuoneen isoja ikkunoita, koska edellinen hankkimani joulutähti oli muutossa ikävästi vaurioitunut. Onneksi rakennusvaiheessa älyttiin laittaa yksi pistoke suoraan ison ikkunan alapuolelle, jolloin valokoristeiden käyttö olisi mukavaa ilman ylimääräisiä jatkojohtoja. Itse en ole koskaan ollut yhtään valokynttelikkö-ihminen, mutta johan minutkin sai innostumaan, kun huomasin kauniin Milano-valokynttelikön ja Pix-sähkökynttelikön Elloksen valikoimassa. Sopisi niin hyvin kromisen kattovalaisimen kanssa yhteen.


Ihanaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.