Kuluneet hetket ja suklaaton kuukausi

6. marraskuuta 2017


Hyvää huomenta maanantaihin!

Mä selvisin! Olin asettanut itselleni tavoitteeksi, että kun selviän viime viikosta kunnialla, niin olen aikas kova. No mitään ihmeempää ei viime viikolla ollut, muuta kuin parit lasten syntymäpäivät, parit Halloween-juhlat, järkyttävä kiire töissä ja paaaaaljon leipomista. Eli sellaista "omaa aikaa" ei kyllä kerennyt olemaan yhtään. Tuntuu, että olen joka ilta vain leiponut ja leiponut, mutta sehän se on mukavaa puuhaa. Viime viikolla tuli kolme kertaa leivottua mokkapaloja, juustokakkua ja muita herkkuja. Olin ajatellut leipovani lasten syntymäpäiville makean ja hienon kakun, mutta loppujen lopuksi tytöt toivoivat jäätelöversiota päiväkotikavereille tarjottavaksi, joten mokkapalat toimivat kakkuna ja jätskiä syötiin niin että napa rouskui. Mutta kaikki synttärit olivat napakymppi, synttärisankarit onnellisia ja äitikin todella tyytyväinen. Kiitos aivan ihanille vieraille, että saavuitte. Se oli tytöille tärkeää - viettää juhlia parhaiden ystävien seurassa. Aivan ihania lahjoja tytöt saikin!

Aivan ihania hetkiä koettiin siis tyttöjen kanssa yhdessä ja samanlaisia, ihania hetkiä varmasti koetaan myös tällä viikolla, koska tiedossa olisi isänpäivä ja muutenkin mukava viikko. Hyppään nyt jo tulevaan viikonloppuun, mutta menoa ja meininkiä se tulee olemaan täysi, koska tiedossa olisi yhdet kaverisynttärit vanhemmalla tytöllä ja vierailua oman isäni luona häntä juhlistaen. Otetaan siis tästä viikosta kaikki irti! Itse käynnistin marraskuun teemakuulla. Tänä vuonna en ole viettänyt minkäänlaista teemakuuta missään vaiheessa, mutta nyt vain en voinut vastustaa kiusausta, kun hyvä ystäväni haastoi minut suklaattomaan marraskuuhun. Tämä tekisi hyvää itselleni, koska joulukuu mennään täysin suklaisella ruokavaliolla. Ostin nimittäin itselleni ihana Lakrids-joulukalenterin, joka sisältää suklaapäällysteisiä lakupalloja. Jos tytöillä on omat joulukalenterit niin kyllä äitikin haluaa omansa. Aika hauska idea myös aikuisille!
Muksaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.