Makuuhuoneen joulua ja vaaleita sävyjä

27. marraskuuta 2017Ääk ja ihkua maanantaita!

Vihdoinkin se aikaa koittaa - nimittäin joulukuun puolelle siirtyminen tällä viikolla. Sehän tarkoittaa sitten pelkästään jouluaiheisten postausten syntyä täällä blogin puolella. Perjantaista lähtien on hyvä syy ottaa kaikki irti joulusta. Tämähän on ehdottomasti vuoden ihaninta aikaa: hyvää ruokaa, paljon herkkuja ja välittämistä ilmassa. Ja ihan tarkoituksella unohdin mainita sen stressin, koska sellaista en aio tänäkään jouluna itselleni aiheuttaa. Lahjat hoisin kuntoon jo Black Friday-viikonlopun aikana, ainoastaan yksi lahja on ostamatta, mutta sen hankkimiseen löytyy todella paljon hyvää aikaa. Joten mikäs tässä on joulua käynnistellä, kun asiat on mallillaan. Vielä käymme tyttöjen kanssa keskustelua siitä suuresta dilemmasta, nimittäin joulukuusesta. Keskustelu pyörii kovin aiheen ympärillä - hankimmeko kuusta vai ei, minkä kokoinen ja näköinen. Paljon olemme pyöritelleet ajatusta minikuusesta, mutta olisi se kyllä aikas ihana hankkia isokokoinen kuusi. Pitäisi vaan eka vähän mallailla sen paikkaa ja kuinkas iso kuusi voisikaan olla.

Mutta kuusipulmasta on erittäin hyvä siirtyä päivän kuvien ja aiheen pariin. Päätin nimittäin laittaa makuuhuoneen puolelle joulun ajaksi hieman vaaleutta tuomaan jouluista tunnelmaa. Vaaleutta lisäsi turkistyyny, Elloksen samettityynynpäälliset ja Lennolin valkoinen torkkupeitto. Muutama jouluvalosarja päälle, kynttilä palamaan ja tunnelma on valmis. Mitään uutta ei tähän hokkupokkus-juttuun tarvittu, vaan muutos toteutui vanhoilla, jo kaapista löytyvistä tuotteista. Makuuhuone kylpee nyt vaalean ja kullan sävyissä jouluun asti ja itse tykkään tästä lookista. Mielestäni jotenkin kivan pehmeä. Tammikuusata lähtien voidaan taas siirtyä tummemmien tekstiilien pariin, mutta siihen asti ihastellaan jouluisesta fiiliksestä ja vaniljan tuoksusta!
Ihanaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.