Musta hylly kotiutui tytölle, alekoodi sekä Frozen

3. marraskuuta 2017


Hyvää huomenta ihanuudet!

Huh miten aamusta voikaan pää lyödä ihan tyhjää ja väsyttää. Yleensä aamut alkavat todella kovalla energialla ja tiedän päivästä tulevan positiivinen ja mukava, mutta tänä aamuna herätys oli kyllä kaukana siitä. Eiliset lasten syntymäpäivät veivät kyllä hieman mehuja pois. Luojan kiitos itsellä oli ihana ja rakas sukulainen auttamassa juhlien järjestelyissä ja vahtimassa pikku juhlijoita. Eilen oli nimittäin vuoro viettää tyttöjen yhteissynttäreitä heidän päiväkotikavereiden kanssa. Menoa ja meininkiä riitti ja kaikilla tuntui kyllä olevan erittäin hauskaa. Syntymäpäiväsankarit olivat ainakin niin tyytyväisiä juhliin ja sehän riittää minulle. Juhlat järjestettiin teemalla.... Frozen! Tulikohan se kenellekään yllätyksenä, kun kyse on 4v ja 5v. tytöistä? Elokuvan huuma ei tunnu kyllä laantuvan ja kovin ainakin meidän perheessä odotetaan elokuvan kakkososaa saapuvaksi. Vielä vaan joutuu hetken odottamaan. Uuden elokuvan traileri on kyllä niin puhkikulutettu meidän toimesta, että sen tuntuu jo osaavan ulkoa yksi jos toinen.

Syntymäpäivien lisäksi meillä on koettu mukavia hetkiä, kun nuoremman tytön huoneeseen kotiutui kaupallisessa yhteistyössä Tuutilullan kanssa musta hylly. Hyllykkö on Rose in April-tuotemerkin valmistama ja juuri sopivankokoinen säilyttämään nuoremman tytön tärkeitä esineitä. Hyllykköä valmistetaan useassa eri värissä, mutta jotenkin itse ihastuin tähän mustaan väriin, joka sopii ja matchaa hyvin tytön huoneesta löytyvän eläintapetin kanssa. Hyllykölle asetimmetytölle tärkeitä esineitä esille, jotta ne eivät hukkuisi huoneen syövereihin. Varsinkin syntymäpäivälahja Sofia Prinsessa-sarjasta on muodostunut nuoremmalle tytölle niin tärkeäksi, että hän itse haluaa sarjan hahmoja suojella häviämiseltä. Tämä musta Rose in April-hyllykkö toimii hyvin turvallisena säilytyspaikkana tärkeille esineille ja asioille.

Aikas ihana hyllykkö, joka kyllä ilahdutti nuorempaa tyttöä kovin. Kaiken lisäksi, Tuutilulla haluaa tarjota teille blogini lukijoille mahtavan edun.

Alekoodilla COCONUT10 saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske a little lovely companyn tuotteita) ja koodi on voimassa 10.11. asti.


Terveisin,

2 kommenttia

  1. Hei! Tuo lamppu on kai Vita Copenhagenin EOS? Muistatko mikä koko? Pohdin parhaillaan samaisen lampun hankkimista ja yritän hahmottaa mikä koko olis paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Koko on EOS:n Small eli S-koko. Sama valaisin samassa koossa on toisen tytön huoneessa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.