Olohuoneen hidas koristelu ja tunne kadoksissa

10. marraskuuta 2017


Hyvää huomenta ihanat!

Ai että minua pisti toissapäivänä positiivisesti naurattamaan yhden seuraajan kommentti instan puolella. Hän ihmetteli missä kaikki ihanat joulukoristelut viipyy, koska normaalisti tässä vaiheessa olen jo täysillä ollut mukana koristeluhuumassa. No sanopa se!

Pieni muutos on tapahtunut ja tänä vuonna ajattelin ottaa vähän iisimmin ja asteittain alkaa lisäämään joulua omaan kotiin. Kyllä, jouluista kattausta on ensi viikolla luvassa, joulukoristeita alkaa löytyä pikkuhiljaa sieltä sun täältä ja kynttilämäärä lisääntyy kodissa pikkuhiljaa. Vastaus hidasteluun on ollut, että en mä oo kerennyt! Olen juossut paikasta toiseen pää kolmantena jalkana ja joulukoristeet ei ole ihan montaa kertaa kerennyt vielä mielessä käydä. Saatika se, että niitä pitäisi alkaa just nyt esille laittaa. Juuri sain monien syntymäpäiväjuhlien jälkeen kerättyä kaikki Elsa ja Annan Frozen-teeman koristeet veks hirveällä taistelulla, koska tyttöjen mielestä ne olisi voinut jättää paikalleen ja skipata kaikki joulukoristeet. Olihan koristeissa lumihiutaleita ja kaikkea muuta talveen liittyvää, mutta siihen se sitten jäi, hih!

Onneksi inventaario joulukoristeista on tullut tehtyä ja samalla todettua, että niitä on kyllä aivan liikaa itsellä. Mihin ihmeeseen sitä tarvitsee 4 laatikollista koristeita, kun yhdelläkin varmasti pärjäisi? Uusista koristeista on aina ihana unelmoida ja sitä aion ensi viikolla myös tehdä. Muutto kun on sellainen, minkä yhteydessä tavaroita tuppaa häviämään ja sen myös itse huomasin. Tätä ei kyllä joulukoristeiden ja -valojen kanssa käynyt. Joko sitä pitäisi alkaa suunnittelemaan kuusen paikkaa?

Mukavaa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.