Onnea on..

12. marraskuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta!

Tänään juhlitaan! Tänään on aika hieno päivä. Tänään on isänpäivä. Itse arvostan omaa isää enemmän ehkä kuin koskaan juuri tällä hetkellä. Syövän voittanut, maailman paras isä. Ensi viikolla vanhemmillani on juhlapäivä - 50 vuotta yhdessä naimisissa. Jokaista isäni kanssa vietettyä päivää osaa ja pitää arvostaa, sitähän tänään yhdessä juhlitaan. Suomessa, muissa Pohjoismaissa Tanskaa lukuunottamatta, sekä Virossa päivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina, puoli vuotta äitienpäivän jälkeen. Muualla maailmassa ajankohta vaihtelee. Isänpäivä on ollut Suomessa vakiintunut liputuspäivä vuodesta 1987.

Lahjan ostaminen on omalle isälle ollut kyllä aina yhtä vaikeaa, eikä siihen muutosta tullut tänäkään vuonna. Mitä ostaa lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea eikä mitään omien sanojensa mukaan tarvitse? Viime vuonna taisin turvautua Dressmannin puoleen ja valikoimaan, tänä vuonna keksisin jotain ihan uutta ja erilaista. Vielä vaan sitä ei voi täällä kertoa, kun juhlia aletaan viettämään vasta iltapäivällä. Aamusta ajattelin suunnata pitkälle reippailulenkille läheiselle pururadalle, ja tehdä samalla vatsaan tilaa, jotta sitä jaksaa kaikenlaisilla ihanilla herkuilla herkutella sitten iltapäivästä.Onnea kaikki ihanat isät!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.