Paljetteja ja kimallusta - pikkujoulujen asu

8. marraskuuta 2017


Hyvää huomenta pikkulauantaihin eli marraskuiseen keskiviikkoon!

Jokos teillä on käynnistelty juhlakautta erilaisilla juhlilla? Kuten aikaisemmin kerroin, me olemme päässeet viettää jo syntymäpäiviä muutamaan kertaan ja Halloween-juhlatkin tuli juhlittua. Tässä kuussa olisi itsellä vielä edessä isänpäivää, työpaikkani pikkujoulut sekä vanhempieni 50-vuotis hääpäivän viettoa. Aika mukava juhlakuukausi edessä vielä ja vasta marraskuuta käynnistellään. Omien vanhempieni juhlia odotan kyllä innolla, koska kuinka moni enää nykypäivänä viettää ja pääsee viettämään 50-vuotis hääpäivää? Niin ihailtavaa, kunnioitettavaa ja upea juttu. Ei sitä oikein mitenkään muuten voi sanoiksi pukea. Pitkä rakkaus, joka on kaiken kestänyt. 

Mutta annetaan rakkauden hetken olla ja hypätään juhlatunnelmiin. Nimittäin itselläni olisi edessä vielä tässä kuussa työpaikkani pikkujoulut, kuten aikaisemmin mainitsin. Nyt kun muutimme kesällä Helsingin keskustaan hommiin, lisääntyi myös työkavereiden määrä aikas hurjasti. Olen kyllä erittäin kiitollinen ihanista työtovereista, joita itse olen päässyt kohtaamaan ja töitä heidän kanssa tekemään. Viime vuonna juhlistimme työpaikan kanssa pikkujouluja Helsingin keskustassa Gaijing-ravintolassa ja tänä vuonna juhlia vietetään jälleen kerran keskustassa. Viime vuonna juhlisin pikkujouluja pikkumustassa, tänä vuonna asu muuttuu glamourimpaan suuntaan ja lupaa räiskyntää, iloa ja piristystä perusmustaan. Tänä vuonna asuvalintani osui Chiara Forthin mekkoon, joka on niin upea luonnossa. Mekko on joustavaa materiaalia, johon on paljetit ommeltu kiinni. Mekkoon yhdistin pitkävartiset saappaat, koska talvi ja korkokengät ei itseltä onnistu. Vielä mustat sukkahousut ja ihanat kristallikorvikset korviin, niin asukokonaisuus on valmis.

Pikkujoulut - täältä tullaan!TallennaTallennaTallennaTallenna

2 kommenttia

  1. Hi <3

    I am reading your blog through Google translator, but if I understood correctly, you have found new love for yourself? You look so happy and beautiful! <3

    Have a great day!

    VastaaPoista
  2. Wau, mikä mekko ja look! Näytät todella kauniilta! Mukavia pikkujouluja ja muita kauden juhlia :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.