Soutaa ja huopaa - vastaa ja vaikuta

29. marraskuuta 2017

*Postauksessa mainoslinkkejä / Yhteistyössä Ellos


Hyvää huomenta ihanuudet!

Ai että, ylihuomenna sitä voi hehkuttaa - onhan silloin joulukuu!! Jos et ole yhtään jouluihminen niin pahoittelut suuresti, nimittäin täällä pyörii yksi ja ainoa aihe joka postauksessa - joulu! Tänään on vielä aikaa ei niin jouluiselle jutulle ja ensi kerrasta lähtien ollaan kyllä ihan joulutunnelmissa. Se on nyt minut tuntien aika selvä juttu, mutta ajattelin siitä vielä erikseen mainita täällä blogin puolella. Jouluista inspiraatiota on joka puolelta haalittu ja siitä sitten juttuja tiedossa. Muutama yllättävä juttukin tiedossa. Katsotaan jos kerkeisin jo ensi viikoksi tehdä juttua joululahjoista ja niihin liittyvistä toiveista. Jotenkin perinteinen ja jokavuotinen joululahjalistani on aina ollut todella suosittu ja toivottu postaus, joten täältä pesee sitten. Ainahan sitä on kiva haaveilla ja toivoa asioita, eri asia sitten on mitkä toiveet toteutuu tai siirtyy esimerkiksi syntymäpäivätoiveiksi. Pyrin toteuttamaan tämän postauksen heti ensi viikolla.

Mut hei, nyt olis sellainen pitkä venkoilu päättymässä yhden asian teemoilta. Olen yhdeksän kuukauden ees taas soutamisen ja huopaamisen saanut keittiön valaisimen osalta päätökseen, ainakin melkein. Tähän mennessä itsellä on ollut monta eri vaihtoehtoa mielessä, mutta mikään ei ole oikein iskenyt. Nyt olen saanut karsittua seitsemän eri vaihtoehdon listaa kolmeen suosikkiin, josta sitten pääsee valitsemaan. Kaikki nämä kolme ovat kullan/messingin värisiä, vaikka olisin halunut valaisimen olevan kromin värinen, kuten olohuoneen valaisin on. Sopivaa ja omaa silmää miellyttävää kromista valaisinta ei löytynyt, joten messingin väri on hyvä vaihtoehto ja matchaa hyvin muuhun sisustukseen. Nyt vaan näistä kolmesta sitä päätöstä tekemään.

Minkä sinä valitsisit?

15 kommenttia

 1. Mitä tarkoitit tuolla, ettei sopivaa kromista valaisinta löytynyt? Noistakin vaihtoehdoista Colonia ja Victoriaa saa myös kromisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nuo valitsemani valaisimet on upeammat juuri messingin värissä. Muita valaisimia mitä katselin, ei löytynyt ollenkaan kromisina. Noista löytyisi, kuten kerroit, mutta jotenkin ne ainakin kuvissa on näyttävämmät messingin värisinä :)

   Poista
 2. Victoria on mun suosikki ja juurikin kromisena. Hankintalistalla 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Victoria on todella näyttävä, olen sen luonnossa nähnyt. Eli hyvä valinta olisi kyllä :)

   Poista
 3. Jos noista joku olisi pakko niin nro 1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ykkönen on kyllä yksinkertaisuudessaan hieno ja varmasti olisi näyttävä ja erilainen. Sopisi hyvin pyöreän pöydän ylle.

   Poista
 4. Hei, tänään oli 29.11-postaus - lupasit julkistaa hyllykön voittajan tänään! Täällä malttamattomana odotellaan! Entäs ne Gladen kynttilät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Pahoillani, unohdin julkaista voittajan. Huomenna julkaisen hyllykön voittajan. Glade-voittaja kontaktoidaan suoraan Indiedaysin kautta :)

   Poista
 5. Ehdottomasti kakkonen, Victoria, jos saisin päättää -harakka kun olen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aika harakka olen, eli kiiltävät on aika jeppis :)

   Poista
 6. Jos itselleni noista vaihtoehdoista pitäisi valita, niin nro 1 Crystal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella upea ja varmasti sopisi meille tosi hyvin :)

   Poista
 7. Ykkönen sopisi oh:n valaisimen kanssa yhteen parhaiten. Itse valitsisin kromisena.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.