Tunnelmallisia tuoksuja ja arvonta - Glade

13. marraskuuta 2017

Oikein kaunista ja rauhallista maanantaiaamua teille muruset!

Kylläpä elämä tuntuu mukavalta eilisten isänpäiväjuhlien jälkeen. Vatsa täysi, hymy huulilla ja mieli virkeänä kohti uutta mahtiviikkoa. Juhlat ovat kyllä normiarjen jälkeen aika luksusta viikonlopussa, varsinkin silloin kun itse saa nauttia vieraana olemisesta. Itse rakastan juhlien järjestämistä ja se jos mikä ei varmasti ole jäänyt tällä puolella epäselväksi. Juhlien järjestäminen varsinkin näin syksyn aikaan, kun illat pimenevät jo viiden aikoihin, on aikalailla todella tunnelmallista ja jopa intiimiä. Kotia ei tarvitse ihmeemmin koristella, riittää että joka puolelle ripottelee tunnelmallisia kynttilöitä palamaan. Suurena kynttilöiden ostajana ja tehokäyttäjänä olinkin enemmän kuin innoissani, kun pääsin mukaan kaupalliseen yhteistyöhön Gladen kanssa. Lähestyvä talvi tuo mukanaan ihanaa joulun odotusta, jota kynttilöiden käyttäminen rikastuttaa mukavasti. Ja jos muuten nämä tunnelmalliset kynttilät on juuri sinun juttu, kannattaa lukea postaus loppuun, josta löydät kivan arvonnan.Itse rakastan tuoksukynttilöitä ja niitä olen koko elämän ajan suosinut sisutuksessa ja kodin tunnelman tuojana. Varsinkin joulun aikaan tykkään sytytellä kanelin ja vaniljan tuoksuisia kynttilöitä ympäri taloa, koska ne herättävät itsessä hauskoja lapsuusmuistoja mieleen ja pintaan. Joka joulu leivoimme oman äidin kanssa joulupipareita, joulutorttuja ja piapritalon monessa eri muodossa jo marraskuun alkuvaiheissa. Itse muistan ensimmäisiä leipomishetkiä näiden tuoksujen kautta ehkä noin 5-vuotiaana koettuna. Nämä hetket on ovat selvästi olleet itselle unohtumattomia ja merkityksellisiä, koska muistan edelleen leipomisen riemun ja sen tunteen, mitä leipominen ennen joulua pienessä tytössä voikaan herättää. Varsinkin kanelin tuoksu on itselleni muistojen herättäjä ja tuo todella lämpimät tunteet itselle koko kehoon. Samaa tunnetta ja perinnettä haluan myös omille tytöille yrittää herättää ja tuoda, koska itsellä ne ovat muistissa. Olisi mukava, kun tytöt voisivat vanhempana muistella yhteisiä leipomishetkiä oman äidin kanssa ja tietyt tuoksut toisivat kotoista tunnelmaa myös heidän vanhetessa. Siksi onkin mukava polttaa näitä Gladen miedosti tuoksuvia tuoksukynttilöitä, jos ne synnyttäisivät mukavia muistoja sekä minulle että lapsille.

Glade tuoksukynttilöiden lasipakkaukset sopivat kyllä moneen eri tilanteeseen ja sisustukseen. Itse hyödynsin kynttilöitä olohuoneen pöydällä tuomassa ihanaa syksyn ja joulun tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Ahkerasti olen niitä jo kerennyt polttamaan ja mikä huumaava tuoksu omaan kotiin onkaan leijaillut. Valkoiset kartiolasit sisältävät vaniljantuoksua, joka on ihanan pehmeä ja samalla tarpeeksi mieto, ettei hajusta tule mitään voimakasta reaktiota. Näissä Gladen kynttilöissä vanilja on tarpeeksi luonnollinen, eikä lopputulos ole teennäinen. Itse kun nuorena omistin monta muovista pikku ponia, joita silloin kutsuttiin hajuponeiksi, koska niihin oli yleensä laitettu vaniljan tuoksua. Yleensä saan vaniljan tuoksusta aikalailla hajuponi-fiiliksen, eli vahva vanilja tuo yleensä mieleen oman lapsuuden vahvoille tuoksuvat hajuponit. Gladen vaniljalta tuoksuvien kynttilöiden tuoksu on hyvin eri maata kuin lapsuuden hajuponit, jolloin kynttilöitä mielellään polttaa ympäri kotia, koska ne tuoksuvat poltettuina hyvin miedoilta ja luonnollisen pehmeiltä. Tuoksuna vanilja sopii hyvin mielestäni ympärivuotiseen käyttöön ja näihin kauniisiin ja tummeneviin syysiltoihin.

 Pienet punaiset kartiolaseilla varustetut Gladen kynttilät puolestaan vievät ajatukset vahvasti lähestyvään jouluun kanelin ja omenan tuoksullaan, kuten jo aikaisemmin postauksessa mainitsin. Näitä pieniä kartiolaseja asetin makuuhuoneeseen yöpöydille tuomaan mukavan pehmeää kanelin tuoksua makuuhuoneen puolelle. Muutaman kerran olen kynttilöitä kiikuttanut myös keittiön pöydälle ja yhdistänyt niitä viikonlopun kattaukseen. Ruokailun jälkeen olen ne kiikuttanut takaisin makuuhuoneen puolelle, jotta makuuhuoneessa tuoksuisi mukavan omenaiselta nukkumaan mentäessä.


Arvonta

Nyt olisi siis vihdoinkin aika arvonnalle, jos kaipaat tuoksua ja tunnelmaa kotiisi pimenevinä iltoina ja tukemaan ihanaa joulun odotusta. Kommentoi kommenttiboksiin missä tilanteissa sinä tykkäät polttaa tuoksukynttilöitä. Tuoko tuoksut sinulle jotain ihania muistoja vai yhdistätkö tuoksukynttilät vaikka syksyiseen kattaukseen? Jätä kommenttia viimeistään 20.11.2017 ja olet mukana Glade-tuotepaketin arvonnassa. Kilpailuun voit osallistua myös Instagramin puolella minun tilin alta löytyvän kampanjakuvan alta! Arvonnan säännöt löytyvät täältä!
Jouluisin ja tunnelmallisin terveisin,


64 kommenttia

 1. Poltan tuoksukynttilöitä ympäri vuoden, sillä kodin hyvä tuoksu on osa sisustusta ja viihtyvyyttä.

  -sanna

  airasanna@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minä poltan vuoden läpi tuoksukynttilöitä. Tämän opin äidiltäni joka teki samoin. Pikkutyttönä ihastelin äidin kynttilävalikoimaa ja tuoksuttelin eri kynttilöitä. Äitini nukkui pois tämän vuoden helmikuussa josta lähtien olen joka ilta kotona ollessani polttanut samaa tiettyä tuoksukynttilää. Se tekee itselleni rauhallisen ja turvallisen olon. Toisinaan kun lapset ovat kerhossa niin.sytytän aamupäivällä kynttilän ja muistelen menneitä aikoja. Itselleni kynttilät ylipäätään ovat todellisia tunnelmaan vaikuttavia asioita :)
  Heinitiitti@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Poltan tuoksukynttilöitä kun haluan fiilistellä yksin. Rauhoittua ja rentoutua.

  VastaaPoista
 4. Airiina
  Poltan kyllä tuoksukynttilöitä ihan vaan tunnelman mukaan.

  aiholapp lailanet.fi

  VastaaPoista
 5. Syksyisin ja talvisin kera hyvän kirjan tai televisiota kattellen.

  jmlehtim@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Poltan tuoksukynttilöitä,kun rentoudun ja rauhoitun <3 taina.paulin@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihanat tuoksukynttilä. Täällä jo joulua vähän laiteltu. Nuo tuoksukynttilät olisi kyllä ihanaa saada lisäämään joulun odotusta. Tuoksut usein liittyvät ihaniin muistoihin. Minulla ihaniin jouluihin ⭐

  VastaaPoista
 8. Syksyllä ja talvella kun on muutenkin pimeätä ja masentavaa tykkään poltella tuoksukyntilöitä. On kiva tulla kotiin ja siellä on tuoksukyntilän tuoksu ympäri taloa ;)

  xristie23@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Poltan tuoksukynttilöitä erityisesti syksyllä ja talvella pimeän tullen. Rakastan käpertyä vilttiin sohvalle nauttimaan tv:stä kynttilöiden palaessa ja rentoutua :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Voi, rakastan tuoksukynttilöitä ja niitä voi käyttää milloin vain. Joulun tuoksut ovat niin ihania tunnelman luojia..kanelin tuoksu on ihana 😊 anu.kinuski@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Rakastan tuoksukynttilöitä. Niitä voi käyttää milloin vain kotona tunnelmanluojina. Joulutuoksut ovat aivan ihania. Kanelin tuoksu on ihana 😊

  VastaaPoista
 12. Tuoksukynttilöitä poltan näin pimeällä paljonkin. On niin kivoja tuoksujakin niissä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Yleensä käytän tuoksukynttilöitä, kun haluan fiilistellä joulua. Vanilja on ihana tuoksu.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Joka ilta tulee poltettua tuoksukynttilöitä syksystä kevättalveen :) Kesällä harvemmin.

  VastaaPoista
 15. Tykkään tuoksukynttilöistä. Varsinkin joulun tuoksuisista.
  Mukana kivassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 16. Poltan tuoksukynttilöitä ympäri vuoden. Tuovat ihanaa tuoksua kotiin & lämpöistä fiilistä. Mukana ihanassa arvonnassa. Sari2008@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Enimmäkseen syksyllä ja talvella, muulloin tulee käytettyä huonetuoksuja.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 18. Poltan tuoksukynttilöitä eniten talvisin :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tuoksukynttilöitä käytän enimmäkseen syksyisin ja talvella. Vessasta löytyy aina tuoksukynttilä ;)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Saunassa tulee polteltua ympäri vuoden, muualla kodissa ainoastaan joulun aikaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olen yhden tuoksuvan kynttilän poistanut koska se toi mieleeni sen vaaleanpunaisen kaamean antibioottilitkun mitä mukulana jouduin nauttimaan :) Hyi yäk! Tykkään tuoksutella kovinkin :)
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Tummuvina iltoina tuoksukynttilöistä lisää tunnelmaa koti-iltaan. Ja toki sitten tuplataan tunnelma, kun on vieraita.

  VastaaPoista
 23. Poltan ympärivuoden, näin joulun alla tuli ikeasta ostettua joulutuoksuisia kynttilöitä. Luovat tunnelmaa.

  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Kun illat alkavat pimetä sytytän iltaisin tuoksukynttilän palamaan. Ihana tapa rauhoittua ja rentoutua illan viettoon.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Varsinki talvi aikaan tulee poltettua! -marika

  amis86@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Tykkään polttaa tuoksukynttilöitä kylmien päivien iltoina. :)

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Yleensä syksyisin enemmän pimeän ajan tunnelmointia.

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Talvella pimeinä iltoina. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Todellakin kaipaan tuoksuja ja tunnelmia! Onpa kauniita - ei tätä vuodenaikaa muuten kestä :)
  Tuoksukynttilöitä voi polttaa minä hetkenä hyvänsä; kun tekee töitä, siivoaa, kun on vieraita; aito kynttilän liekki rauhoittaa aina. Ja käyttää voi minä vuodenaikana hyvänsä, etenkin nyt.
  Mukana kivassa arvonnassa johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Kynttilöitä rakastan ja tuoksukynttilätkin ahkerassa käytössä, etenkin jos eivät ole liian voimakkaan tuoksuisia. Tämä olisi ihana joululahja itselleni ❤

  VastaaPoista
 32. Mukana! :) Syyskuusta jouluun tulee poltettua päivittäin. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 33. Lokakuussa alkaa kynttilöiden polttokausi <3

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Tuoksukynttilöitä poltan ympäri vuoden :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Tuoksukynttilöitä polttelen melkein joka ilta näin joulun alla 😍 tuoksuja aina vaihdellen.
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Joulun alla poltan tuoksukynttilöitä tuoksun takia, omenaa ja kanelia erityisesti.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa. Poltan kynttilöitä syksyllä ja talvella tuomaan tunnelmaa ja rentouttamaan :) On ihanaa nautiskella lasillinen viinia kynttilänvalossa ja rentoutua :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kynttilöitä tulee poltettua vuodenajoista riippumatta. Ja aina yleensä tuoksukynttilöitä,koska ne luo tuoksuillaan tunnelmaa ja osa voi tuoda vaikka lapsuuden mieleen. Syksyn tullen tykkään kaivaa mausteisempia tuoksuja ja niitä tulee myös joulun aikaan poltettua. Viltti, hyvä kirja ja kynttilöitä. Ehkä se lasillinen viiniä myös. Tai glögiä.

  VastaaPoista
 39. Syksystä lähtien poltan tuoksukynttilöitä koko talven. Gladen kynttilät ovat siitä hyviä että tuoksu ei ole liian voimakas kuten monella muulla valmistajalla. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Poltan tuoksukynttilöitä joulunalusaikaan.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kiitos kivasta arvonnasta! Tuoksukynttilät ovat ihania tunnelmanluojia ympäri vuoden. Joulun aikaan kuuluvat tottakai kaneli- ja muut maustetuoksut.
  Mukavaa joulun odotusta toivottelee Pauliina
  (pauliina.mustonen@gmail.com)

  VastaaPoista
 42. Poltan kynttilöitä ylipäätään erityisesti syksy- ja talvi-iltoina. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Tuoksukynttilät tuovat mieleen muistoja opiskeluvuosilta, jolloin kämppis niitä suosi :) vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Meillä kynttilät palavat läpi vuoden, tuoden mukanansa kotimme pehmeän ominaistuksun ja luoden tunnelmaa rauhaisasta paikasta, jossa mieli ja sielu saa levätä :) t. Niinuliinu

  VastaaPoista
 45. Tuon muistoja jopa lapsuudesta

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Iltaisin, kun lapset on saatu nukkumaan ja on rauhallista viettää omaa aikaa.
  piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Syksyllä ja talvella iltaisin tulee poltettua paljon kynttilöitä.

  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 48. Minulle tuoksut tuovat ihania muistoja lapsuudestani, oli todella köyhä lapsuus ja paljon sisarruksia mutta minun rakkaat vanhempani olivat ihania ja laittoivat meille joulun vähillä rahoillaan.
  -Appa-
  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Pee
  Poltan kaikenlaisia kynttilöitä lämmön ja tunnelman takia. Tuoksut ovat myös tärkeitä, rakastan kanelin tuoksua.
  peholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 50. Innostuin vasta viime aikoina polttamaan tuoksukynttilöitä, mutta nyt niitä tulee sytytettyä melkein joka ilta, kun ulkona hämärtyy :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 51. Polttelen tuoksukynttilöitä syksyisin/talvisin oikeastaan päivittäin, mutta kaikista ihaninta kun on viikkosiivous tehty, koti puhdas, saa istahtaa sohvalle nauttimaan kynttilöistä, hyvästä musiikista ja ansaitusta vkloppusuklaasta.(:

  VastaaPoista
 52. Poltan tuoksullisia kynttilöitä lähinnä juhlapäivinä.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 53. Itse rakastan tuoksukynttilöitä ja poltankin niitä suht’ usein..en joka ilta, mutta monena iltana viikossa..eri tuoksuja fiiliksen mukaan. Ja esim.joulun aikaan poltan erintuoksuisia kuin esim.keväämpänä :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 54. Tuoksukynttilöitä on aivan ihana poltella aina piemeinä talvi-iltoina samalla lukien hyvää kirjaa. Onko mitään parempaa syksyssä? Tämmöiselle ihmiselle, jolla tuoksut vaikuttavat mielialaan ja tunteisiin, tuoksukynttilät ovat täydellinen keksintö!
  sinella.i@live.fi

  VastaaPoista
 55. Poltan tuoksukynttilöitä syksyn ja talven pimeinä iltoina, ne tuovat mukavasti tunnelmaa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Mukana! Talven aikaan tykkään poltella paljon kynttilöitä :)
  Jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Poltan tuoksukynttilöitä yläkertamme TV huoneessa koska mieheni ei välitä kynttilöistä tulevasta tuoksuista. Joten itsekseni ja omaksi ilokseni. Planpola@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Talvi-iltoina olohuoneessa, välillä laitan WC-tiloihin pehmeäksi valoksi, ikkunalaudalla... talvihämärässä näyttää niin kauniilta ja rauhoittaa.

  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Ulkona palaa viikonloppuisin lyhtykynttilät ja lasiterassilla tuikut. Olenkin miettinyt, pitäisikö joulun kunniaksi kokeilla jouluisia tuoksukynttilöitä sisätiloissa tuomaan ensitunnelmaa. Kynttilät kuitenkin tuovat jotain lisää pimeään talveen ja niiden avulla tuntuu selviävän tästä kaamoksesta paremmin. - kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 60. Poltan varsinkin syksyisin ja talvisin arkena ja viikonloppuna, testaillen eri tuoksuja!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Tuoksukynttilöitä poltetaan meillä iltaisin ympäri vuoden. Vanilja on lempituoksu joka sopii kaikkiin tilanteisiin.
  -S-

  VastaaPoista
 62. En ole aiemmin juurikaan polttanut tuoksukynttilöitä, vaan ihan vain tavallisia, mutta olen kyllä kiinnostunut kokeilemaan. Uskon, että niistä voisi löytyä paljon hyviä, joita voisi tosiaan sitten liittää erilaisiin mukaviin tilanteisiin. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.