Uusi Minituden pöytäryhmä tytöille - maalaustalkoot alkakoon + arvontamuistutus

22. marraskuuta 2017


Huomenta ihanat!

Arvatkaas mitä? Täällä päästään pitkästä, pitkästä aikaa tarttumaan maalipensselin varteen kiinni. Tänä viikonloppuna en välttämättä kerkeä maalausurakkaa toteuttaa, mutta katsotaan jos ensi viikolla siihen aikaa löytyisi illasta. Mitäs tässä sitten oikein olen maalaamassa? No seinät saavat pysyä joka huoneessa valkoisina, niihin en ole koskemassa pitkään aikaan. Vaikka ehkä vähän kutittaisi tehdä pienen pientä muutosta makuuhuoneessa, mutta tällä kertaa en vain jaksa toteuttaa mitään suurta maalausurakkaa ja sotkea joka paikkaa. 

Nyt olisi nimittäin vain pientä sotkemista tiedossa, kun ajattelin alkaa maalailla tyttöjen huoneesta löytyviä uutuuksia. Nuoremman tytön huoneeseen kotiutui Minituden Nordic Usva-pöytä ja kaksi puputuolia. Pyöreä Minitude-pöytä, joka on valmistettu tammesta. Pöytä sopii erinomaisesti yhteen Minituden Nordic-tuotesarjan muiden tuotteiden kanssa ja siksi yhdistinkin sen kahteen puputuoliin. Suloinen Minitude-tuoli, jonka selkänoja on muotoiltu pupunkorvien muotoiseksi ja ne on valmistettu tammesta. Pöytä ja tuolit ovat todella söpöt, mutta itse ajattelin toteuttaa pienen DIY-jutun ja maalata sekä pöydän että tuolit ihan uuden värisiksi. Tammi on kaunis, mutta ei sovi meidän sisustukseen. Siksi ajattelin käydä hakemassa tarvikkeet valmiiksi ja maalata sarjan sopimaan nuoremman tytön huoneen väreihin. Valitsiko sitä yhden sävyn vai alkaisiko ihan hurjaksi ja valitsisi pari eri sävyä? Tätä Minituden sarjaa myy esimerkiksi Jollyroom, mistä nämä itse kotiutin. 








Niin ja hei muistakaa ihmeessä osallistua blogissani olevaan arvontaan, jossa voit voittaa kivaa hyllykköä kotiisi valitsemassasi värissä. Mukavasti onkin jo kommenttia tullut. Arvonta on vielä tämän viikon avoinna ja sinne pääset samantien kommentoimaan oman suosikkisi. Arvontaan pääset tästä!



Puputerkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.