Valkoinen vai vihreä?

5. marraskuuta 2017


Noniin, hyvää huomenta ihanat!

Kohti ihanaakin ihanempaa joulua - nyt se matka alkaa ja jatkuu joulupäivään saakka, ehkä jopa joulukuun vikaan päivään asti. Mutta mikäs tässä nyt onkaan ongelmana? No se lumi ja sen nopea tulo sekä yhtä nopea poistuminen. Itse tilasin lumisadetta ja sitä toiveesta sain jo lokakuussa, joka oli kyllä ihan mahtavaa. Lumilapioiden myynti varmaan kymmenkertaistui sinä torstaina, kun lumisade ja lumipeite meille Etelä-Suomeenkin saapui. Itse kuulun sarjaan "lumen rakastaja", eli mitä enemmän lunta on, sitä ihanampaa. Lumityöt on parasta hyötyliikuntaa ja nautin niistä, kunhan tässä nyt hommiin pääsisi ja ehtisi. Nyt tilanne näyttää taas aika normaalilta, eli lunta ei missään ja mittarin pitäisi iltapäivällä näyttää jopa +7 astetta tai jotain. Se siitä lumesta sitten. Tarvii tietenkin muistaa, että nyt on vasta marraskuun alku, eli lumipeite täällä Etelä-Suomessa olisi enemmän poikkeus kuin sääntö.

Mutta vaikka lunta ei missään näy, eikä luultavasti ole ihan huomenna sitä satamassakaan, saahan sitä silti ottaa marraskuusta kaiken irti ja alkavasta joulun odotuksesta. Pikkujoulut alkavat jo käynnistyä monissa yrityksissä, joululounaat alkavat hiipua jo mieliin ja joulun suunnittelu käynnistyä. Itse ajattelin tänä sunnuntaina hyökätä varaston syövereihin ja kaivaa kaikki vanhat joulukoristeet esille, inventaarion toteuttaen, heti kun olemme viimeiset tyttöjen syntymäpäivät juhlineet.

Sillä välin nautin edelleen kauniista joulutähdestä, joka meitä ihastuttaa kauneudellaan ja tuo jouluisen tunnelman pikkuhiljaa meidän kotiin.
Ihanaa sunnuntaita toivottaen,
1 kommentti

  1. Täällä Vielä valkea maa ja toivon kyllä että ei sula lumet.On paljon valoisampaa ulkona nyt.Joulua ei vielä meillä ole laiteltu.Halloweeniä on vietetty.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.