Alelöydöt ja viikend

29. joulukuuta 2017


Hyvää huomenta!

Aluksi on pakko hehkuttaa sen verran, että tuli keskiviikkona tehtyä tosi hyviä alelöytöjä.. ensi joululle! Mutta pääasia, että ne kaikki olivat puoleen hintaan ja ostin sitä mitä tarvitsin. Onnistuimme nimittäin löytämään ensi joululle todella tuuhean tekokuusen, jossa oli jouluvalot jo valmiiksi asennettu, joten tämä oli kyllä huippu alelöytö - varsinkin kun koko kuusi valoineen oli -50% alennuksessa. Eikä tarvinnut edes lähteä Helsinkiin asti, vaan kuusi löytyi läheltä. Ainoa ongelma meinasi olla se, että sitä ei saanut kasaan, vaan jouduimme sen väkisin ahtaamaan minun autoon. Olisi ehkä kannattanut ajatella tätä ennakkoon, mutta kun hyvän löydön teki ja vielä edullisen sellaisen, ei sitä käytännöllisyys käynyt mielessäkään. No mutta pääasia, että kotiin päästiin ja lapset sen halusivat vielä samantien koristella. Insta Storiesin puolella kuusta kuvasin ja se saikin paljon kehuja tuuheudestaan, kiitos vaan kaikista palautteista.

Mutta tästä se muutaman tunnin jälkeen starttaa - the weekend! Ja mikä viikonloppu tiedossa! Joulukuulle heitetään sunnuntaina hyvästit ja sinä yönä heitetään 0.00 hyvästit joulukuulle ja vuodelle 2017. Ajattelin sunnuntaina tehdä pientä koostetta tästä vuodesta ja toivottaa uusi, ihanampi, parempi, upeampi ja varmasti mahtava vuosi tervetulleeksi. Sitä uutta vuotta tulee käynnistettyä ihan parhaassa seurassa, joten juhlava viikonloppu paljettien ja glitterin seassa tiedossa. Nyt töiden pariin vielä muutamaksi tunniksi ja sitten voi taas 4 päivää ottaa rennon ottein ja nauttia hyvästä olosta.
Sunnuntaina kuullaan!1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.