Hyvää Uutta Vuotta ja jäähyväiset!

31. joulukuuta 2017


Oikein mukavaa ja nautinnollista huomenta!

"Tänään juhlitaan uutta vuotta ja vuoden vaihtumista. Luvassa on rakettejen katselua ja rauhallista juhlintaa. Tämä vuosi on ollut kyllä tapahtumarikas ja mieleenpainuva." Näin sitä viime vuonna tuli vuoden viimeisenä päivänä viimeinen blogipostaus aloitettua. Tänä vuonna asiat ovat vuoden viimeisenä päivänä hieman erilaisesti, mutta  tästäkin vuodesta voi sanoa sen olleen todella mieleenpainuva ja ikimuistoinen monelta osin. Alkuvuosi oli sellaista mitä ei haluaisi enää ikinä muistella ja kesästä lähtien taas sellaista, mitä muistelee pitkään mielellään. Tunteiden vuoristorataa, itkua, iloa ja kaikkea siltä väliltä. Tämän vuoden voisi siis kiteyttää tunteiden vuoristoradaksi! Maaliskuu oli huippua, koska uusi asunto löytyi ja muutto tänne oli parasta mitä alkuvuodesta tapahtui. Uusi koti, jota pääsi heti laittaamaan mieleiseksi, oli kyllä se mitä olin muutolta toivonutkin. Kevät hujahti ohi todella nopeasti ja alkukesän huippuhetki oli kesäkuun sambakarnevaalit Helsingissä. Kesä ja kesäloma kuluivat yhtä nopeasti ohitse, kun ne saapuivatkin. Syksy oli töissa kiireistä ja menoja oli joka suuntaan, mutta onneksi sitä kerkesi rentoutumaan myös vapaa-ajalla. Loppuvuoden voi kiteyttää yhdellä sanalla: ihana!

Alkuvuoden synkkyyden jälkeen sitä sai itsensä taas niihin tunnelmiin, mitä niin kauan oli etsinyt ja ensi vuotta mielenkiinnolla mielessä jo pyöritellen. Ja siihenhän ei kauaa mene, kun ensi vuosi jo koittaa. Tänään olisi tarkoitus pukea itsensä päästä varpaisiin blingiin ja paljetteihin - ottaa kaikki irti tästä illasta ja juhlasta. Uusi vuosi ja vielä uudemmat kujeet - tervetuloa!
2 kommenttia

  1. Tarkoittaako tämä, että lopetat blogisi? Harmillista. :(

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sinulla, sitä on niin piristävää lukea & oikein ihanaa uutta vuotta 2018 sinne!☄☄

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.