Joulu sekä suklaaöveri tulkoon

20. joulukuuta 2017


Hyvää huomenta ihanaiset!

4 päivää jouluun on. Laskin aivan itse äsken, kun tätä postausta kirjoitin. On sitä kyllä kovin odotettukin. Itsellä loistava tilanne, kaikki joululahjat ostettu ja nyt voi vaan ottaa rennosti ja odotella sunnuntaita saapuvaksi. Tänä vuonna jouluaattoa vietetään minun äidin ruokapöydässä. Itse olisin mielelläni valmistanut kaikki jouluruoat ja kutsunut vanhemmat syömään, mutta oma äitini on yhtä pänkki kuin minä, ja haluaa itse valmistaa ruoat ja tarjota niitä muille. Kerran linja jatkuu vuodesta toiseen samana, ei voi muuta kuin siihen tyytyä ja valmistaa itse ihanaa jälkiruokaa. Äitini on kyllä aivan ihana! Hän joka vuosi pyytää, että valmistan jotain jälkiruokaa ja kahvin kanssa nautittavaa jouluaatoksi ja -päiväksi, mutta sillä hetkellä hän kaivaa minun tarjottavien viereen jotain, mitä itse on leiponut lisäksi.

Mutta äitini tuntien, sallittakoon se hänelle. Hän on samanlainen innokas leipoja kuin minä, joten tuo asia ei haittaa. Sieltä se oma leipomisinto on varmaan tullutkin. Pienenä olin aina mukana leipomassa joulupipareita, torttuja sun muita herkkuja. Siksi se varmaan tuntuukin niin äärimmäisen tärkeältä asialta itselleni, että otan omat tytöt leivontahetkiin mukaan ja jaan sitä leipomisen iloa myös heille. Jos he joskus saavat omia lapsia, voivat he jatkaa samaa tapaa eteenpäin ja ehkä muistaa lapsuuden joulusta äidin kanssa vietetyt mukavat leivontahetket. Kerroinkin jo viime kerralla, että tänä jouluna me herkuttelemme tiramisukakkua joulun jälkiruokapöydässä. Lapset tietenkin halusivat jotain muuta, joten mokkapalat eivät tänäkään jouluna jää valmistamatta. Suklainen joulu meille siis tiedossa!

Sunnuntaita jo kovin odottaen,


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.