Joulukranssi ja juhlaviikon käynnistys

4. joulukuuta 2017


Oikein kaunista huomenta ihanat!

Tästä se upea juhlaviikko sitten käynnistyy. Juhlaviikolla tietenkin viittaan Suomen upeaakin upeampaan 100-vuotiseen itsenäisyyteen. Miten asiat voisikaan olla toisin meillä juuri nyt ilman meidän isovanhempien taisteluita ja uhrautumisia.. Ei sitä osaa edes kuvitella millaisessa maailmassa ja maassa eläisimmekään ilman upeaa itsenäisyyttämme. Tämän takia sitä ilomielin ottaa kaiken irti tästä mahtavasta viikosta, eikä sitä voi varmaan tarpeeksi hehkuttaa ja korostaa. Mitä on olla suomalainen pian sata vuotiaassa Suomessa? No aikalailla ylpeyttä, helppoutta ja tyytyväisyyttä turvalliseen maahan, jossa ilomielin omat lapset kasvattaa suomalaisiksi kansalaisiksi. Tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka mitä ja se kyllä herättää paljon tuntemuksia. Muistan hyvin lukioajoista sen, kun äidinkielen tunnilla kirjoitin esseen suomen itsenäistymisestä ja mitä minulle merkitsee olla suomalainen. Esseestä tuli pitkä kuin romaani, mutta se oli täyttä asiaa. Essee tiivistyi lauseeseen: "Voisiko sitä olla yhtään onnellisempi, kun saa asua näin upeassa maassa, kuin mitä Suomi on".

Mutta juhlitaan Suomea sitten ihan täysillä ylihuomenna, kun on virallinen Suomen itsenäisyyspäivä. Vielä päivän suunnitelmat eivät keskiviikon osalta ole ihan selvänä, mutta tiedossa on koko illan kestävää juhlimista ja hyvästä ruoasta sekä seurasta nauttimista. Sitä ennen oma koti on hyvä saada tiptop-kuntoon, jolloin sinne on mukava saapua juhlinnan jälkeisissä tunnelmissa. Sinisiä teeman värisiä koristeita meiltä ei löydy, mutta joulua sitä enemmänkin. Musta joulutähti - check! Jouluinen kranssi - check! Meidän kotihan alkaa olemaan aika kivasti joulutunnelmissa - ihanaa!


Ihanaa maanantaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Laitahan kuvia jouluisesta kodista. :) Mistä olet kranssin ostanut? Se on kaunis ja kauppoja kolutessa silmiini ei samankaltaista vielä ole löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta! Kranssi on ostettu monta vuotta sitten ja jos oikein muistan niin hankin sen aikoinaan Cobellosta. En ole ihan satavarma, siitä on jo hetki aikaa :) Mukavaa maanantaita sinulle!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.