Joulukuu on täällä ja vähän siirappisuutta + arvonnan voittaja

1. joulukuuta 2017


Oikein, oikein ihanaa perjantaita ja joulukuun aloitusta!

Nyt, nyt nautitaan. Viimeinen kuukausi tätä vuotta starttaa ja eräänlainen kausi tulee päätökseen. Vuosi on ollut täysi erilaisia tapahtumia - niin alamäkiä kuin ylämäkiä. Mutta tämä joulukuu startataan todella positiivisissa tunnelmissa, joten luulen tämän kuun viimeinen päivä toteavani ääneen ihan itselleni, että olipahan ihana kuukausi. Ja sitähän se joulukuu yleensä on. Olen tähän päivään mennessä ollut erittäin tehokas ja hankkinut kaikki paitsi yhden joululahjan. Viimeinen joululahja, joka on siis hankkimatta, pitää tarkoin miettiä ja harkita, ennen kun menee sitä hankkimaan. Se, että olen näin ajoissa, melkein valmiina jouluaattoon, on kyllä hyvin poikkeuksellista.

Vaikka kodin koristelu joulutunnelmaan on ollut hidasta ja aikas korutonta tänä vuonna, olen muissa osa-alueissa sitten tsempannut. Jouluvalot sain jo marraskuun puolivälissä viritettyä ulos, piha ja terassi tuli jo marraskuun alussa kuntoon, ulkovarasto tuli siivottua ja järjesteltyä kuntoon, kaapit tuli järjesteltyä ja tyhjennettyä turhasta jne. Nyt kun sen kaiken on tehnyt, voi istua hetkeksi alas ja nauttia tästä olotilasta ja ajasta just nyt. Vielä kun se hitsin lumipeite tulisi pysyvästi Etelä-Suomeen, olisi kaikki täydellistä ja valmista - joulu voisi saapua. Tästä on kiva käynnistää joulukuuta etätöiden parissa ja heittää itsensä viihteelle kello kolme. Tämä viikonloppu menee aika rauhallisissa tunnelmissa, mutta aina ei tarvitse olla suuria suunnitelmia, vaan joskus on hyvä vaan nauttia siitä mitä tapahtuu just nyt. Tämä ajatustyö ja kirjoittaminen menee nyt aika siirappiseksi, mutta menköön. Joskus on vaan kiva todeta, että on onnellinen juuri tässä hetkessä siitä, mitä itsellä on ja mikä itse on.

Hipheijaa, on joulukuu! Nyt naatitaan, eiks niin?

Niin ja se arvonnan voittaja! Voittajaksi Tuutilullan hyllyarvontaan arvottiin kommentoija

Salli M!

Olethan minuun yhteydessä maanantaihin mennessä. Jos Salli M ei ilmoittaudu maanantai-iltaan mennessä, arvon tiistaina uuden voittajan.Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.