Meidän joulu - taikaa täynnä!

23. joulukuuta 2017


Oikein kaunista jouluaaton aattoaamua!

Eilen käynnistyi joululoma, jota on mukava tänään aloitella nukkumalla. Kyllä, juurihan tässä lomailtiin kesäloman puitteissa ja nyt käynnistetään seuraavaa lomaa. Kyllä 5 päivän lepoputki tekee koska tahansa hyvää - varsinkin kun sen viettää joulun aikaan. Tänään voikin ottaa hyvin rennosti, koska olen kaiken tehnyt valmiiksi. Huomisen leipomiset on valmiina, lahjat on valmiit, joulusiivous suoritettu. Enää olisi kuusen koristelu jäljellä ja sehän on mukavaa puuhaa. Eilen olimme lasten kanssa käymässä vanhempieni luona koristelemassa heidän joulukuusen ja jotenkin nuo koristeet keskittyivät kuusen alaoksille. Kyllä pappaa ja mammaa nauratti tyttöjen koristelupuuhat. Mutta ihania muistoja saatiin taas aikaiseksi ja jokainen osapuoli oli tyytyväinen. Tänäänkin ajattelimme pikaisesti piipahtaa perinteisesti vanhempieni luona kahvilla, joten on kiva tarkistaa onko koristeet vaihtaneet oksilla paikkaa, vai saiko kuusi pitää alkuperäisen koristelunsa, hih!

Tämän myötä haluan toivottaa teille ihanille blogini lukijoille oikein ihanaa, kaunista, rauhallista, upeaa, mahtavaa, herkullista, maukasta ja rentouttavaa joulua! Muistakaa syöpötellä, rentoutua, juhlistaa ja nauttia tästä ajasta. Joulu on vain kerran vuodessa ja nyt se vihdoinkin on täällä.


Ihanaa joulua ja kuullaan joulupäivänä!2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.