Porvoon pikkujoulut ja se tunne

17. joulukuuta 2017


Oikein, oikein kaunista huomenta ihanuudet!

Onko teillä mukava viikonloppu takana? Tämähän on viimeinen viikonloppu ennen joulua - vähänkö ihanaa! Kyllä tämä joulukuu on kulunut nopsaa vauhtia, mutta se ei oikeastaan haittaa yhtään, koska joulukuu on ollut todella mukava ja aika ikimuistettava. Viime vuonna stressasin joulua ja muita asioita jotenkin kokoajan ja sen takia se menikin tietyllä tavalla plörinäksi. Tähän vaikutti moni asia, esimerkiksi vuokrakoti kerrostalossa, joka ei missään vaiheessa tuntunut omalta kodilta. Nyt kun olemme päässeet omaan kotiin ja asumaan kodissa, johon voi tehdä ja toteuttaa mitä vain, on tunne omasta kodista ja kodikkuudesta palanut. Kerrostalokoti palveli hetken hyvin meidän tarpeisiin, mutta tämä joulu tuntuu oikealta ja ihanalta joululta juuri tässä kodissa ja tällä kokoonpanolla. Itsellä on rauhallinen ja hyvä olo. Se tunne on juuri se, mitä haluaa joulun aikaan tuntea. Muutenkin sitä huomaa olevansa tällä hetkellä rauhaisilla tunnelmilla liikkeellä ja odottavan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Jos se on yhtä hienoja juttuja, mitä kesästä asti olen itse tuntenut, kannattaa niitä odottaa.

Tätä ihanaa tunnetta vahvisti vielä eiliset pikkujoulut, joita vietimme perinteisesti parhaiden ystävien kanssa Porvoossa. Porvoo on kyllä niin kaunis kaupunki, että voisin hyvin näkeväni itseni viettämässä eläkepäiviä niin kauniissa kaupungissa asustaen. Siihen on nyt tietenkin pitkä aika, mutta mielessä tälläinen asia kävi. Oli kyllä aivan ihanaa päästä hetkeksi rentoutumaan ja viettämään aikaa parhaiden ystävien seurassa. Asioita, joita ihan oikeasti osaa arvostaa ja sitä oikein odottaa pääsevänsä kertomaan omia kuulumisia ja kuuntelemaan muiden ajatuksia elämästä. Sitä kun maustaa mukavasti jouluisella tunnelmalla, ihanilla herkutteluilla ja kiireettömällä hetkellä - ihana päivä on valmis ja täydellinen!Mukavaa sunnuntaita ihanuudet! Tänään tämä tyttö pääsee vihdoinkin näkemään kauan odotetun Star Wars-elokuvasarjan uusimman tulokkaan. Oletteko te jo kerenneet sitä näkemään ja oliko se niin hyvä mitä kehutaan?2 kommenttia

  1. Vauvaako sitä odotellaan?Jos nin on, niin koppa kaupalla onnea !

    VastaaPoista
  2. Kuulostat rakastuneelta? Ihanaa jos olet löytänyt uuden onnen!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.