Tapania ja tulevaa vaihdosta

27. joulukuuta 2017


Oikein kaunista huomenta joulun jälkeiseen keskiviikkoon!

Oletteko jo palanneet töihin vai jatkaneet joululomaa kenties ensi vuoteen asti? Kuulostaapa tosi kaukaiselta - ensi vuoteen. Täällä me lasten kanssa nimittäin lomailemme vielä tämän päivän ja tytöt jatkavat lomailua vielä ensi vuoden puolelle asti. Ja mikäs tässä olisi lomaillessa, kun maassa on edes hieman lunta. Täytyy kyllä todeta, että tänä vuonna joulu oli kyllä aika spesiaali. Jouluaatto sujui ihanissa tunnelmissa ja rauhallisesti, joulupäivää sai nauttia ihan rauhassa mukavassa seurassa ja nukkua pitkään, tapaninpäivänä kävimme lasten kanssa elokuvissa katsomassa uusin "Heinähattu ja Vilttitossu"-elokuva kaupunkimme elokuvateatterissa. Oikein onnistuneet joulun pyhät ja uusi vuosi jo kovin mielessä. Uuden vuoden suhteen suunnitelmat ovat selvät ja niitä juhlistetaan paljetteihin pukeutuneena glitter-teemalla. Vuosi vaihtuu mukavissa tunnelmissa, se on varmaa.

Tänään suuntaamme kohti alennusmyyntejä. Ostoslistalla olisi muutama juttu, katsotaan onnistummeko enää löytämään sopivaa muovikuusta jo ensi joulua ajatellen. Aika moni paikka on jo ennen joulua myynyt kaikki varastonsa joulutavaroista tyhjäksi, joten edullisen ja kauniin muovikuusen metsästys voi olla aika vaikeaa. Jos teillä on joku paikka tässä Helsingin alueella mielessä, niin minulle saa vihjata. Ainakin Plantagenin kautta tulemme pyörähtämään, jos heillä sattuisi olemaan jossain myymälässä jäljellä. Joulukoristeita meillä on enemmän kuin tarpeeksi ja olen äärimmäisen ylpeä, että tänä jouluna en ostanut yhtään uutta joulukoristetta, vain yhden valokynttelikön. Hyvä minä!Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,2 kommenttia

  1. Onko tuo kaunis maljakko gj:n ? Mikä koko ja mistä ostit ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kyllä on ja koko on M. Muistaakseni tilasin sen Stockmannilta alennusmyynneistä.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.