Tässä ja nyt

25. joulukuuta 2017


Oikein kaunista joulupäivää!

Voi miten ihanaa aikaa tämä onkaan. Eilen jouluaattoa vietettiin rakkaiden ihmisten parissa ja heti aamusta asti sitä tuli kyllä vain oltua ja oltua. Jos olisin voinut itse valita, olisin varmaan koko päivän vain hyppinyt pyjama päällä ja pysynyt yhdessä paikassa koko päivän. Mutta tämä oli hieman erilainen jouluaatto ja kaiken kaikkiaan sitä tuli vierailtua kahdessa eri paikassa. Ekassa eli vanhemmillani tuli vietettyä aikaa syömisten parissa ja toisessa paikassa tuli vain nautittua tästä joulusta ja sen mukana tuomasta joulun ihanasta tunteesta. Siksi tähän päivään onkin mukava herätä hyvissä tunnelmissa, jos mukaan ei laske tätä jäätävää vatsan turvotusta. Eilen tuli kyllä vedettyä niin perinteiset jouluöverit ja syötyä varmaan jokainen tunti jotain pientä, että illasta vatsa alkoi sanoa jo itseään pahasti irti sopimuksestaan. Ei auttanut, kun löhöillä ja odottaa, että helpotusta olisi luvassa. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, koska silloin kyllä tulee syötyä kaikkea vähän liikaa pakostikin. Tänään jouluruoat saa jäädä ja tilalle tulla taas jotain normaalia ja vatsaystävällisempää. Tänä jouluna ei tullut nautittua suklaan suklaata, joka selvästi on aikaisemmin aiheuttanut kipuja. Hyvä päätös siis tänä jouluna nauttia kaikkea muuta herkkua. 

Mutta ei sitä kyllä jaksa nyt murehtia mitään syömisiä ja herkutteluja.  Jos sitä 360 päivää murehtii ja sitten nämä viisi päivää ottaa rennoin ottein, niin sitten sillä ei kyllä ole minkäänlaista väliä. Sitähän se joulu on - kaikesta ihanasta ja makoisasta nauttimista. Oikein kivoja lahjojakin tuli saatua ja niistä sitten myöhemmin juttua, kunhan tässä kerkeää joskus taas takaisin kameran ääreen. 

Nyt ollaan ja naatitaan - eiks niin!
Joulupäiväterkuin suoraan sängystä,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.