That´s christmas to me - minikuusi

3. joulukuuta 2017


Oikein kaunista huomenta!

Nyt sen vasta tajusin, kun tätä postausta kirjoitin. Unohdimme tyttöjen kanssa kokonaan juhlistaa ensimmäistä adventtia. Perinteisesti olemme sytyttäneet ikkunaan ensimmäisen adventin kunniaksi yhden kynttilän palamaan, mutta tänä vuonna se jäi sitten täysin tekemättä ja kokematta. Puhuimme kyllä asiasta viime sunnuntaina päivällä, mutta illalla kotiin tultuamme kylästä, unohdin kyllä asian aivan täysin. Noh, eihän se niin vaarallista ole, mutta olen kyllä tykännyt opettaa tytöille vanhoja perinteitä ja juttuja, mitä omassa lapsuudessa on tehty ja koettu. Jotenkin sitä haluaa näiden tapojen siirtyvän vielä omille lapsille ja he tehköön sitten aikuisena ihan kuin itse haluavat. Itse muistan lapsuudestani sinivalkoiset kynttilät, jotka äitini sytytti yksi toisensa jälkeen aina adventtisunnuntaina. Ehkä yritän tänään muistaa asian ja illasta sytyttää kynttilän pimeän laskeuduttua. Jos en muista niin muistuttakaa minua jossain kanavassa, hih! Edit. Tänä vuonna tuli sekoiltua sitten kunnolla ja sitähän vietetäänkin ekaa kertaa tänään, joten se siitä myöhästymisestä sitten.

No jos jotain jouluista on pitänyt ja päässyt tekemään, niin se on tällä kertaa aivan ylisöpö ja karu kuusi, joka kotiutui meidän olohuoneen sohvanurkkaan. Kävin viime viikolla paikallisessa sekatavarakaupassa kurkkimassa joulukukkasia ja -koristeita, koska paras ystäväni oli niistä minulle vihjannut. Olin jo poistumassa kaupasta, kun päätin vielä kurkkaa kaupan varasto-osioon, jossa siis on esillä kaikenlaista puutarhasettiä. Siellä se poistossa minua odotti - maailman söpöin ja karuin, pienen pieni joulukuusi. Virheetön se ei ole, mutta juuri siksi sen valitsin ja kotiutin ihastuttamaan meidän olohuonetta. Asetin minikuusen beigen väriseen koriin ja voila!

Niin söpö kuin olla ja voi!


8 kommenttia

 1. Ihan ajoissa olet:
  ”Joulua edeltävä adventtiaika alkaa vuonna 2017 sunnuntaina 3. joulukuuta, jolloin on ensimmäinen adventtisunnuntai. Adventtiaika jää siten tänä vuonna mahdollisimman lyhyeksi, sillä neljäs adventtisunnuntai on samalla myös jouluaatto.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä onkin. Itse olen kyllä ollut ihan sekaisin mikä on milloinkin :D

   Poista
 2. Ensimmäinen adventtisunnuntai on kylläkin tänään.

  http://notes.evl.fi/Evkirja.nsf/keFI?OpenPage&dindex=20171203

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä näyttää olevan, eli hyvin siis kerkiää vielä mukaan :)

   Poista
 3. Ei huolta, ensimmäinen adventti on vasta tänään - hyvin ehditte vielä mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtava juttu! :) Jotenkin olin luullut sen olevan jo edellisenä viikonloppuna :)

   Poista
 4. Et ole myöhässä adventin kanssa..eikös tänään ole vasta ensimmäinen adventti��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin näyttää olevan, joten hyvin kerkiää siis mukaan :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.