Vinkit ja tärpit IKEA-joulualeen!

21. joulukuuta 2017
Hyvää huomenta torstaihin!

Nythän ne jo pärähtää käyntiin ennen joulua - nimittäin alennusmyynnit! Kaupallisessa yhteistyössä pääsen vinkkaamaan teille lukijoille IKEA-tavaratalojen ja nettikaupan joulualennusmyynnin suosikkeja ja mitä itse lähden alennusmyynneistä omaan kotiin hakemaan. IKEA-joulualennusmyynnit pärähtävät nimittäin jo tänään käyntiin ja itse pääsin kivasti ennakkoon kurkkaamaan ja valitsemaan joulualennusmyyntien suosikkituotteet, joita tänään täällä teillekin esittelen. Ajattelin pysyä itselle tutussa väriteemassa ja valitsinkin mustavalkoisia tuotteita kollaaseihin, jotka näkisin myös meidän kodin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen käyvän. Itse olen vieläkin hyvin ihastunut mustavalkoiseen värimaailmaan, joten IKEA-nettikaupan suosikit löytyivät hetkessä. Joulualennusmyyntien ajankohta on 21.12.2017–7.1.2018, eli nopeimmat kerkeävät jo tänään nappaamaan suosikkinsa.

Oman kodin IKEA-suosikit oli helppo valita, koska mitä oma koti olisikaan ilman SÖDERHAMN-sarjaa, BESTÅ-lipastoja, VITTSJÖ-työpöytää ja ÅDUM-mattoa, jotka ovat olleet loistovalinta oman kodin olohuoneen ja keittiön huonekaluiksi. Omat IKEA-suosikit, eli SÖDERHAMN-, BESTÅ-, VITTSJÖ-sarja ja ÅDUM-matto eivät kuulu joulualennusmyynnin tarjouksiin, mutta niitä on mukava lähteä maustamaan tarjoustuotteilla.

Kuten mainistin, muodostin toisen kollaasin mustavalkoisella linjalla ja toiseen valitsin teemaksi kotitoimiston, koska sellaista olisi tarkoitus alkaa omaan kotiin pikkuhiljaa kunnolla kasaamaan. Mitä enemmän etätöitä kotoa käsin tekee, sitä toimivammaksi ja viihtyisämmäksi omaa kotia ja kotitoimistoa haluaa.
1. Pussilakanoita ei omasta kaapista löytyä koskaan liikaa. Siksi ensimmäinen alesuosikki onkin STRANDGYLLEN-pussilakanasetti valkoisessa värissä. 2. Toinen alesuosikki on ehdottomasti ÅFRÄRDEN-pyyhkeet -30%, joita kotoamme löytyykin jo ennestään niiden pitkäaikaisuuden takia. 3. Jos aikuisten pussilakanoita ei omista kätköistä löydy liikaa, ei myöskään voi unohtaa lastenhuoneiden mustavalkoiseen maailmaan sopivia HEMLÄNGTAN-pussilakanaa ja tyynyliinaa. Jos mustavalkoista haluaa varioida, voi lakanan kääntää toisinpäin, jolloin esille paljastuukin värikkäät talot-kuvio. 4. Itse olen viehättynyt lasivitriineihin ja tämä FABRIKÖR-vitriinikaappi olisi kyllä moderni ja näyttävä lisä olohuoneemme puolelle. Tämä vitriinikaappi on lisätty myös aleen punaruskean värisenä. 5. Tämä söpö ÖNSKEDRÖM-tarjotin sopisi niin keittiön kuin lastenhuoneen puolelle esim. hamahelmien rakentelua varten. 6. Tätä valkoista BJURSTA-ruokapöytää mietin jo tähän kotiin muuttaessani hyväksi ruokapöydäksi ja edelleen se sopisi hyvin keittiömme puolelle sekä mustana että valkoisena. Ne ovat nyt -20% alennuksessa.1. Kerran tässä aletaan pääsemään hyvään vauhtiin oman kotitoimiston suunnittelussa ja rakentelussa, on mukava saada kaikki tärkeät paperit ja toimistovälineet järjestykseen HEJSAN-sarjan arkistolaatikoilla, kynäpurkeilla ja lehtikoteloilla, jotka ovat nyt -30% alennuksessa. Uskoisin kyllä löytäväni nämä kolme iloista toimistotarviketta hyvin nopeasti lastenhuoneiden puolelta, koska tyttömme totesivat haluavansa kirjoituspöydälleensä juuri samat välineet, mitä itse suunnittelin hankkivani. 2. TJENA-sarjan laatikoista (-30%) on jo tähän mennessä ollut mieletön hyöty ja siksi ne ovat olleet jo hetken ostoslistallani. Laatikoita löytyy monessa eri koossa, muodossa ja värissä, joten varaa mistä valita on. Itselle tarpeellisia hankintoja olisi kannellinen laatikko suuremmassa sekä pienemmässä koossa, sekä mustat lehtikotelot.

Itse ajattelin vierailla Espoon IKEA-tavaratalossa heti viikonloppuna ja poimia muutaman suosikin omaan ostoskoriin. IKEA-joulualen aikana IKEA-tavarataloissa paljon tarjouksia, jotka eivät näy netissä – kannattaa siis mennä tekemään löytöjä paikan päälle. Jouluaattona ja joulupäivänä IKEA-tavaratalot ovat kiinni, mutta ostoksille pääsee jälleen Tapaninpäivänä. Kurkkaa tarkemmat aukioloajat tavaratalojen sivulta: IKEA.fi/tavaratalot. IKEA-tavaratalot ovat auki myös uudenvuoden päivänä 31.12.2017 ja loppiaisena 6.1.2018. Joulualennusmyyntien ajankohta on 21.12.2017–7.1.2018.


Aleterveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.