Eteisen suunnitelmia ja kohta se alkaa

28. tammikuuta 2018


Oikein mukavaa sunnuntaita ja rauhaisaa aamua!

Onpahan ollut mukava viikonloppu, ihan kuin viime viikonloppukin oli. Tässähän pääsee mukavasti urheilun makuun joka viikko, vaikka eilen jäikin harmittavasti päivän luistelut luistelematta kohan vesisateen ja sulaneiden kenttien takia. Mielessä pyörii tällä hetkellä liikunnallinen päämäärä ja suuri tavoite, kun kesäkuun alussa pääsemme taas tanssimaan Helsingin kaduille jokavuotiseen sambakarnevaalikulkueeseen. Yksi vuoden kohokohdista siintää jo kesän aloituksessa ja sinne tanssitreenit starttaavat jo ensi kuussa. Hui, kohtahan se kesä on jo oven takana. No ei ehkä ihan kohta, mutta tanssin pyörteissä alkuvuosi kyllä kuluu nopeaa ja yhtäkkiä sitä huomaa saaneensa esiintymisasun valmiiksi ja tanssivansa täysillä, ah niin kuumilla, Helsingin kaduilla. Noh, kuumasta ollaan vielä aika kaukana, kun mittarilukemat on ulkona vuorotellen plussan ja miinuksen puolella. Mutta tähän hetkeen sitä juuri toivoo, että miinuskelit pysyisivät, jolloin loska ja lika pysyy kaukana sisätiloista, sekä kaikki paikat ja ulkovaatteet pysyvät kuivina. Jos ulkoliikunta on nyt tänä viikonloppuna ollut vähän vaikeaa, ei se estä sisällä liikkumista. Nytkin treenikassi on pakattu ja tarkoitus olisi tänään käydä salitreeni tekemässä sekä ehkä mennä pitkästä aikaa sulkapalloa mätkimään. Nuorempana olin sulkapallossa tosi haka - sittemmin vähän taidot päässyt ruostumaan. Varsinkin kun vastustaja on ihan pro verrattuna itseeni ja juoksuttaa minua mennen tullen. Pääasia, että hiki tulee ja hauskaa on.

No, nyt aihe karkasi kyllä aika kauan alkuperäisestä aiheesta, mutta eipä se haittaa. Tarkoitus oli siis tänään esitellä meidän eteisen suunnitelmia. Muutosta todellakin tarvitaan eteisen puolelle, koska nyt se ammottaa täyttä tyhjyyttä. Mitä yleensä eteiseen kaivataan?

- Eteisestämme löytyy jo koko seinän peittävä peilikaappi, jonne kaikki tarvittavat asiat saa hyvin piiloon ja säilytykseen. Ennen eteisessä majaili Ikean Bestå-lipasto, joka vei kyllä kaiken liikkumatilan, eikä minkäänlaista tuolia pystynyt eteiseen laittaa. Siksi haluankin hankkia eteiseen lipaston, joka ei täytä koko eteistä.

- Minusta eteiseen kuuluu jonkunlainen penkki tai tuoli, koska esimerkiksi omat vanhemmat ovat jo siinä iässä, että eivät saa kenkiä jalkaan ilman jonkinlaista penkkiä. Tätä asiaa voisi hyvin paikata yksittäinen tuoli, jonka voi tarvittaessa hyödyntää myös työpisteellä työtuolina.

- Muuta eteiseen tarvittavaa on pitkä matto, joka jo kotoa löytyy. Lipaston päälle maljakkoa ja tuolille kaunista seeprakuvioitua tyynyä ja kaikki on valmista.

1. Gubi Beetle-tuoli messinki
2. By Lassen Frame 49 kehikolla
3. Kirkas Urna-maljakko Marimekko
4. Artek Zebra-tyynynpäällinen
5. Pappelina Svea Metallic White


Sellaisia suunnitelmia ja ajatuksia eteisen suhteen.


Mukavaa päivää,
*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat valmistajien sivuilta*

3 kommenttia

 1. Hei,

  toivottavasti et pahastu tästä kommentistani, mutta olen miettinyt sitä, että onko blogistien valinnat aina suurimmaksi osaksi sellaisia valintoja joilla yritetään vain nokittaa toiset ja luoda illuusio rikkaudesta ja luksuksesta.

  Jos otetaan esimerkiksi tämä sinun postauksesi niin kuvien ja tekstin perusteella lukija saa kuvan, että sinusta on ihan Ok sisustaa pientä eteistä pitkälle yli 1000€:lla. Kun taas esim. Minulle tonnin panostaminen eteiseen sopisi sitten jos liukuovikaapit ja lattiat pitäisi vaihtaa.

  VastaaPoista
 2. Hei voi luoja ihmisten ajattelemattomuutta ja röyhkeyttä.Kai jokaisella oikeus panostaa vaikka kymppitonnilla tilojensa sisustamiseen,eihän se kenellekään kuulu eikä ole merkkinä näyttämisen halusta.Tässä taas se suomalainen kateus nostaa päätään.Jos sulla on matti kukkarossa,ei se tarkoita,että kaikilla muillakin on tai pitäisi olla:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä oli kateus kaukana!

   On ihan todella ok, jos esitellyt asiat hankitaan sitten todella, mutta aika usein blogeissa törmää siihen, että blogin puolella esitellään tulevina hankintoina asioita, joita ei todellisuudessa aiotakaan hankkia.

   Toivon siis näkeväni postauksen, jossa nämä esitellyt suunnitelmat ovat toteutuneet! <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.