Olohuoneen uusi järjestys ja Barre

7. tammikuuta 2018Oikein mukavaa loppiaisen jälkeistä sunnuntaita!

Täällä on viikonloppua vietetty ei nyt sairastuvalla, mutta jonkinlaisella parantelevilla fiiliksillä, kun koko porukalla on jotain vaivoja. Yhdellä antibioottikuuri, yhdellä silmät punottivat ja yksi loukkasi polvensa torstaina. Miten siis viikko niinkuin omasta mielestäni meni? Noh, ei nyt ihan putkeen ja vähän sairasteleva vuoden aloitus, mutta ehkä se tästä. Tänään ajattelin vielä itse polven antaa parannella rauhassa ja huomenna kokeilla sen kestävyyttä tanssitunnilla. Itse sain sen nimittäin kipeäksi salitreenin yhteydessä, kun yksi kiertoliike oli sille liikaa. Vanha vaiva, joka palaa aika-ajoin vaivaamaan.

Torstaina olin ihan intoa täysi, kun tarkoitus oli mennä kokeilemaan uutta tanssilajia LES MILLS:n valikoimasta nimeltään Barre, mutta se jäi sitten ajatuksen tasolle. Huomenna annan lajille uuden mahdollisuuden ja käyn sen testaamassa töiden jälkeen. Barre on balettiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta tunnille et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi lähteä mukaan. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä. Balettia en ole koskaan tanssinut, vaan olen harrastanut täysin latinalaisia tansseja - samba suurimpana sydämessä. Katsotaan miten minun käy. Voin kertoa kokemuksia tästä tunnista, jos se teitä yhtään kiinnostaa.

Mutta hei, päivän asiaan, eli uuteen olohuoneen järjestykseen. En tiedä mistä se inspis alunperin lähti, mutta yhtenä päivänä päätin hiljaisella hetkellä tarttua huonekaluihin kiinni ja pyöräyttää koko olohuoneen nurinperin. Silloin aikoinaan, kun tähän taloon muutimme, itselläni kävi mielessä asettaa olohuone jo siinä vaiheessa tähän uuteen järjestykseen, mutta päädyin loppujen lopuksi alkuperäiseen kokoonpanoon. Nyt jostain kumman syystä päätin siirtää tv-tason takan viereen, ottaa toinen taso eteisestä toisen kaveriksi viereen ja siirtää sohva toiselle seinustalle irti seinästä. Sohvaa ei voi laittaa seinään kiinni, koska muuten makuuhuoneen ovi tukkeutuu sohvasta, joten vedin sohvan ja seinän väliin hyvän raon, josta tulikin lasten uusi lemppari leikkipaikaksi. Tänään ajattelin ottaa tänne blogin puolelle kuvia uudesta olohuoneen ja näyttää miltä se näyttäytyy makuuhuoneesta päin katsottuna.

Oijoi miten tykkään tästä muutoksesta! Olohuoneeseen tuli rutkasti lisää tilaa ja siitä tuli eteisestä katsottuna paljon tilavamman ja ilmavamman näköinen.

Kivaa sunnuntaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Barre on aivan mahtavaa. Aiemmin balettia pitkään harrastaneena nautin barren baletillisista osuuksista täysillä, ja ihanan rankka! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itse olen kyllä jäänyt pysyvästi koukkuun, vaikka balettitaitoja ei löydykään :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.