Talven taikahetkiä ja herkkujen taivas

24. tammikuuta 2018Oikein ihanaa huomenta ihanuudet!

Täällä sitä käynnistellään jo aamua perinteisesti töiden parissa. Vaikka joskus ajatukset karkaavat jo kevääseen, on hyvä nauttia juuri tästä hetkestä ja ihanasta talvesta. Kiitos siis ihanalle tammikuulle, kun saamme vihdoinkin nauttia lumipeitteestä, joka tuo kirkkautta ja valoa päiviin. Vihdoinkin sitä pääsee lumitöihin, joka on kyllä parasta ja tehokkainta liikuntaa talvisaikaan. Harmi vaan, että ei ole yhtä isoa pihaa kuin mitä omakotitalossamme aikoinaan oli. Mitä enemmän kolattavaa oli, sitä tehokkaamman liikuntahetken sitä sai suoritettua. Itse tykkään lumitöistä ja nyt niitä on jo kohta viikon päässyt puuhailemaan. Enemmän vain lunta tupaan, kiitos! Kylmiä pakkasia ja suurta sähkölaskua en toivo, vain pikkusen lisää lunta tuomaan tunnelmaa ja tekemään tästä talvesta täydellisen.

Ensi viikolla käynnistelemme jo tämän vuoden toista kuukautta, eli helmikuuta. Mitäs se helmikuu itselle oikein tarkoittaa? No sehän tarkoittaa herkkukuuta! Kaikki ihanat herkut ahdettuna yhteen kuukauteen - ihanaa! Ja mikä parasta, kaikki pystyy valmistamaan gluteenittomina. Ensi viikolla olisi luvassa ohjetta uudenmalliseen runebergin torttuun. Toissavuona valmistin sen muffinimuotoon, viime vuonna kakkumuotoon ja tänä vuonna tein siitä gluteenittoman ja uuteen muotoon jälleen kerran. Runebergin tortut on itselle vuoden suurin herkku. Ne voittavat kaikki muut kausiherkut mennen tullen. Mitä kosteampi, sitä parempi! Joten herkkujen täyteinen kuukausi tiedossa, namskis.
Mukavin keskiviikkoterveisin,


2 kommenttia

  1. Eilen jusiin katsoin puoli neljän aikaan työpaikan ikkunasta kuinka on jo valoisaa kun lähtee töistä! :) Ihanaa kun kevät tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihanaa, nyt kun katselee yhtä isoa vesilätäkköä mitä takapiha on. Kevättä odotellessa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.