Toivepostaus Bestå-kokonaisuuksista ja työmatkailua

17. tammikuuta 2018


Oikein mukavaa keskiviikkohuomenta ja terveiset junamatkalta!

Työmatka kohti Helsinkiä käynnistyi aamuvarhaisessa ja mikäs siinä oli hetken istuessa ja töitä tehdessä. Monet matkustajat torkkuivat, minä painoin hommia jo aamukuuden jälkeen. Vaikka joka aamu herätys on kukonpierun aikaan, ei se kyllä haittaa. Olen aamuihminen ja töiden teko on silloin itselleni tehokasta ja hyödyttävää. Jotkut vasta heräävät seiskan aikoihin, kun itse olen jo siinä vaiheessa sähköposteihin vastannut ja asiakkaiden kanssa jutellut. Tällä hetkellä en voi oikeen muuta sanoa, kuin että i love my job! Kolmivuorotyöt eivät olisi minun juttu yhtään ja arvostus niitä henkilöitä kohtaan on älyttömän suuri, ketä vuorotöitä tekevät ja niistä pitävät. Minä nautin tästä hommasta ja ajasta kyllä todella paljon ja hyvä niin. Omasta työstä pitää tykätä, muuten vaihto olisi aika suotavaa. Tänään ei sentään tarvinnut ennen viittä lähteä bussilla liikkeelle, vaan sai turvautua Leppävaaraan saapuvaan junaan.

Mutta että tämä ei menisi ihan täydelliseksi paasaukseksi, on aika siirtyä tämän päivän aiheeseen, eli olohuoneen säilytysjärjestelmään. Meidän kotona on edelleen sama tv-taso, kuin mitä se on viimeiset viisi vuotta ollut. Miksi vaihtaa hyvää, kun jostain tykkää ja joka toimii meidän perheessä. Kotoamme löytyy siis Ikean Bestå-sarjan kaksi korkeakiiltoista lipastoa, jotka olen yhdistänyt yhdeksi, isoksi tv-tasoksi. Näin on ollut viimeisessä kolmessa kodissa ja tännekin sitä kaipailin. Vielä viime kuun alussa asia oli toisin, kun olin sijoittanut yhden lipaston vastakkaiselle seinälle ja toinen majaili eteisessä, mutta lipasto oli liian syvä eteiseen, joten päätin pyöräyttää olohuoneen uuteen uskoon ja päivääkään en ole sitä katunut. Tähän lipastokokonaisuuteen mahtuu todella hyvin tavaraa säilytykseen ja ne ovat jo kahdesta muutosta hyvin selvinneet naarmuitta. Todella modernit ja hyvät - me likes!

Muksaa päivää toivottaen,


4 kommenttia

 1. Muistelisin sinun joskus kertoneen, että kärsit matkapahoinvoinnista. Oletko kokeillut siihen inkivääriä? On muuten aivan totta, että monesti elämäntapamuutos kannattaa aloittaa siitä, että miettii onko työssään oikeasti onnellinen. Se kun vie kolmasosan päivistä. Tai jopa enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä tajunnutkaan, että inkivääri voisi auttaa. Täytyykin tutkia tätä asiaa. Itsellä on pahoinvointi helpottunut sillä, että olen syönyt jotain matkustellessa. Mutta kiitos paljon vinkistä :)

   Poista
 2. Huomenta <3

  Ihanalta näyttää ja mielestäni parillinen määrä huonekaluja tuo aina tietyn tasapainon tilaan.

  Monessa blogissa ja lehdessä on viime aikoina suositeltu hammastahnan käyttöä kromiesineiden puhdistamiseen. Onko sinulla tästä omaa kokemusta, kun aika paljon kromisia asioita omistat? Varsinkin sitten kun mennään vielä enemmän kohti aurinkoisia seksihellepäiviä ja auringon armoton valo näyttää kaikki tummentumat, olisi kiva kiillottaa omatkin esineet puhtaiksi.

  Mukavaa viikkoa!

  //H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon H!

   Itse en ole uskaltanut kokeilla tuota hammastahna-kikkaa vielä. Itse olen suosinut tulikuumaa vettä ja liinaa, jolla liat ja sormenjäljet on kivasti lähtenyt. Tuo hammastahan on kyllä ihan uusi tuttavuus itselle :)

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.