Työtilan muutos alkoi - ASUS apuun

8. tammikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta!

Uutta Vuotta on keretty jo kolmen päivän verran käynnistää töiden parissa ja tästä se uusi työviikkoa taas käynnistyy. Olenkin kertonut jo aikaisemmin, että olen töissä Helsingin keskustassa ja sinne matkaaminen aamuvarhain on välillä aika väsyttävää. Muuttaminen lähemmäs pääkaupunkiseutua  käy mielessä kyllä todella usein, jolloin aamulla ei tarvitsisi herätä 4.45. Itse käynnistelen hommia jo ennen seiskaa, joten kun töihin siirtymiseen menee kaksi tuntia melkein aikaa, on se aikamoinen koetus kiireisessä arjessa. Katsotaan jos tässä parin vuoden päästä tekisi kaupunkimuutoksia, sen näkee sitten. Mutta ennen sellaisia suuria muutoksia, on tämän hetkiseen tilanteeseen saatava parannusta. Niinpä olenkin alkanut tekemään etätöitä, jolloin työvälineet pitää myös kotona olla kunnossa. Kaupallisessa yhteistyössä ASUS:n kanssa, lähdin tekemään muutosta oman kodin etätyöpisteeseen.

Oma etätyöpisteen lähtötilanne oli, että siinä ei mahtunut töitä tekemään, koska työpöydän päälle oli kertynyt kaikenlaisia koristeita ja yksi pöytävalaisin. Joka kerta kun ajattelin siinä töitä tehdä, en jaksanut alkaa raivaamaan sitä yhden läppärin takia. Itseltäni nimittäin puuttui kunnon näyttö, mistä näkisi kunnolla tehdä töitä. Työpaikallani itselläni on käytössä kaksi näyttöä ja vielä tietokoneen näyttö, kotona olen tehnyt hommia pieneltä läppärin näytöltä. Nyt siihen tuli iso muutos ja parannus, kun yhteistyön kautta työpisteelle kotiutui ASUS:n VZ27AQ –näyttö, joka on kattavasti varusteltu ja upeasti viimeistelty 27" monitori, joka on varustettu WQHD 2560 x 1440 -resoluutiolla ja huippuluokkaisella IPS-paneelilla, joka tarjoaa uskomattoman terävän kuvan lisäksi myös erittäin leveät 178° katselukulmat. WQHD-resoluutio mahdollistaa jopa 77 % suuremman työskentelytilan verrattaessa perinteisiin Full HD -resoluution monitoreihin! Ohuiden kehyksiensä lisäksi myös näytön profiili on toteutettu mahdollisimman kapeaksi - se on ohuimmasta kohdastaan mitattuna ainoastaan 7mm paksu. Eksklusiivinen ASUS Eye Care -tekniikka tekee näytön katselusta mieluisampaa pidempien sessioiden aikana - pystyt esimerkiksi suodattamaan silmille haitallista sinivaloa halutessasi, ja Flicker-free -tekniikka pitää huolen siitä, että silmät eivät rasitu näyttöä katsellessa. ASUS VZ27AQ on myös varustettu erittäin kattavilla liitännöillä - DisplayPort 1.2, HDMI, D-Sub –liitäntä sekä kuulokeliitännät mahdollistavat kaikkien tarvitsemiesi lisälaitteiden kytkemisen monitoriin.


ASUS:n näytöstä on ollut kyllä todella paljon hyötyä. Nyt pystyn jakamaan näytön suoraan läppäristä, jolloin itseni ei enää tarvitse siristellä silmiä kaikenlaisten Excelien ja pienitekstisten tiedostojen kohdalla. Siitä on myös ollut hyötyä bloggailessa. Nyt kuvia muokatessa ja kokoa hakiessa sitä helposti näkee, miltä kuvat näyttävät postauksessa suurikokoisina. Tietenkin moni lukee postauksiani puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta itse tykkään käyttää suurempaa näyttöä blogien lukemiseen, jolloin ei tarvitse silmälaseja käyttää koko aikaa. ASUS:n näyttö on myös nopeuttanut työntekoa, nyt ei tarvi enää seilata läppärin kanssa paikasta toiseen. Sain näytön tueksi testikäyttöön ASUS:n ZenBook3 tinkimättömällä suorituskyvyllä ja käsityöllä viimeistelty metallinen
12,5" ultrakannettava, joka soveltuu tehojensa sekä ominaisuuksiensa puolesta vaativimpienkin ammattilaisten jokapäiväiseksi työkaluksi. Tietokone on siro ja helppo liittää näyttöön HDMI-liitännän avulla. Tämä yhdistelmä on ollut kyllä toimiva ratkaisu, joka tuo mukavuutta töiden tekemiseen etäpäivänä.

Vielä kun työpisteelle löytyy toimiva valaisin ja mukava työtuoli, niin työpiste alkaa olemaan aikalailla valmis. Mielellään sitä etäpäivää toteuttaa kotoota käsin, kun työvälineet on kunnossa ja mielekkäät työntekoon. Tällä uudistuksella sitä itse säästää melkein 3,5h päivästä aikaa, kun töitä pystyy tekemään omasta kodista, eikä matkailuun tarvitse käyttää turhaa aikaa.


Työntäyteisin terveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.