Uudet Kerä-amppelit osa modernia säilytystä

29. tammikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta uuteen viikkoon ja maanantaihin!

Tammikuun viimeinen viikko käynnistyy ja torstaina käynnistyy jo helmikuu. Aika muutosten täyteinen tammikuu, mutta aivan mahtavia muutoksia verrattuna viime vuoden tammikuuhun ja sen mukana tuomiin asioihin. Eli voisi sanoa, että vuosi alkoi erittäin lupaavasti ja kauniilla tavalla. Yksi asia mistä olen kyllä tyytyväinen, on se että liikunta on kaikkien vastaongelmien ja stressaavan viime vuoden alun jälkeen alkanut taas maistumaan ja siinä olen päässyt joka viikko tavoitteeseen. Ainakin Instan puolella olen hehkuttanut uutta tanssilajia Barrea varmaan kyllästymiseen asti ja siitä on Instan puolelle ja sähköpostiin tullut myös postauspyyntöjä. Alkuvuoden liikuntainnostuksen huomaa myös salin puolella, koska ne ovat aivan tupaten täynnä ja tanssitunnitkin melkein loppuun buukattuja. Katsotaan mikä tilanne on kuukauden päästä, kun monen into valitettavasti siinä vaiheessa on jo hiipunut. Toivottavasti kaikki jaksavat tsempata lupausten ja innostuksen parissa, itse ainakin aion pitää omasta ajasta kiinni ja tähtää täysillä kesäkuun karnevaaleille hyvässä kunnossa.

Mutta annetaan liikunnan ja tanssin hetken olla, kun siirrytään taas päivän aiheen pariin. Tänään tutustutaan nimittäin kaupallisessa yhteistyössä GRANdesign kanssa ihanan moderneihin Kerä-amppeleihin, joita voi omaan kotiin asettaa joko roikkumaan tai esimerkiksi lipaston päälle. GRANdesignin visio on olla mielenkiintoinen ja arvostettu brändi useiden vuosikymmenten jälkeenkin. Tavoitteena on menestyä suomalaisena designbrändinä kansainvälisesti. Koti on tärkein paikka maailmassa ja GRANdesign haluaa luoda koteihin huonekaluja ja sisustusesineitä, joilla on merkitystä. Ei riitä että tuote on elegantti ja kaunis, vaan sen pitää olla funktionaalinen ja ajaton, jotta se pysyy eri elämäntilanteissa mukana. Jokaisella huonekalulla ja sisustusesineellä on tarina, jonka johdannon he luovat ja tarina jatkuu teidän kodeissanne.

Kerän on suunnitellut Hanna Särökääri. Kerä on graafinen kokonaisuus, joka koostuu yksinkertaisista muodoista. Tämä elementti sopii niin sisätiloihin kuin parvekkeellekin. Amppeli sopii monille kasveille eri käyttötarkoituksen mukaan, pieni amppeli sopii yrteille ja köynnöskasvit pystyvät kiipeämään kehää pitkin kasvaessaan ylöspäin. Kerä-amppelia on kolmea kokoa ja sitä löytyy sekä mustana että valkoisena. Meille kotiutui tätä amppelia kahdessa koossa, eli S ja M-kokoisena. M-kokoisen asetin olohuoneen lipastolle ihastuttamaan ja pienemmän S-koon sijoitin olohuoneen ikkunalaudalle.


Upea amppeli, jota voi hyödyntää vaikka mihin. Jos sitä vaikka itsekin innostuisi yrteistä ja laittaisikin pienempään amppeliin yrttejä. Sittenhän sen voisi asettaa roikkumaan esimerkiksi keittiön ikkunan eteen. Tästä on hyvä ideointia jatkaa.


Maanantaiterkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.